Miért van az minden Ikrek jegyű mindig Rák jegyű választja? Úgy értem mint ahogyan Szűz is mindig nyilas jegyűt választja?
Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 09:04
1/10 A kérdező kommentje:
Ezek csillagjegyek szerelembe esnek első látásra?
2020. máj. 22. 09:08
2/10 A kérdező kommentje:
Nektek is ilyen ismerőseid vannak?
2020. máj. 22. 09:18
3/10 anonim válasza:
Ez a te szubjektív latásod
Én szüzként mindig halakat fogok ki
4/10 A kérdező kommentje:
Én meg Rákènt mindig ikrek Bika vonzó nekem számomra
2020. máj. 22. 10:43
5/10 anonim válasza:
Nem így van.
Van több szűz ismerősöm, egyiknek sem nyilas a választottja.
Sőt, az én férjem is szűz, én meg skorpió vagyok.
6/10 anonim válasza:
Szűz halak forever.
Amúgy meg infp mindig inkább intj-t választ. Ez van.
7/10 anonim válasza:
AZ Iker simán ledominálja a Rákot, így tudja, hogyan kell vele elbánnia, akkor meg minek keresni mást, ha tudja, kinek tud könnyen K.O.-t adni?
8/10 anonim válasza:
Én Szűz vagyok,de eddig sosem jöttem jól ki a nyilasokkal. Nem választanám őket.
Inkább a vízöntőt és a Bakot választanám. Ez mindenkinek más.
9/10 anonim válasza:
Az ikrek nem dominálnak le a rákot.
Mert az ikrek őszinte, a rak meg sunyi alattomos.
Tehát igen, úgy tűnik az ikrek irányítanak, de aztán a rák a háttérből forgatja a dolgokat.
10/10 anonim válasza:
Én szűz vagyok bak a párom. Volt egy mérleg is. Nekem a nyilas nem jön be egyáltalán személyiségre habitusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!