Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen személyiségem lehet...

Milyen személyiségem lehet ha, Halak a horoszkópom, Rák az aszcendensem és a Bika a holdjegyem?

Figyelt kérdés
Aki normálisan válaszol, annak előre is köszönöm! 19/L

2020. máj. 15. 19:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem értem azokat, akik tanácsolják hogy ne merüljünk el valamiben mélyen, és ne vegyük komolyan, hanem maradjon egy fura kis hóbort, egy jópofa poén...

Az ilyen tanácsok Ikrektől, Vízöntőktől, esetleg Oroszlántól érkeznek?

Más dolgokhoz is a teljesség igénye nélkül nyúlnak?

júl. 4. 08:12
 22/25 anonim ***** válasza:

"Ráknál úgy tudom a tipikus hold alakú arcprofil a jellemző"

Igen, sajnos. A Rak aszcendensuek holdpofajuak, nyista lapatall, meg olasz macho fizimiska, vagyis ferfi kepletben kb. a legszarabb. Ennel talan szarabb a Bika ASC.

40F incel

júl. 4. 17:35
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22# Én úgy tapasztaltam, hogy az aszcendensnek semmi köze az arc karakterisztikájához, mert az csak egy énkép, stílus, temperamentum, nem a fizikai test.

Nekem sincs kalácsképem a Bika aszcendenstől és nagyon vékony vagyok.

júl. 4. 20:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"nem a fizikai test"

De, az ASC es az I. haz az a fizikai test. Ugye annak van valahol egy ura, annak van meltosaga, fenyszogei stb.

"Nekem sincs kalácsképem a Bika aszcendenstől és nagyon vékony vagyok"

Gondolom, van egy I. hazas Ikrek Marsod, meg egy Venusz-Szaturnusz egyuttallasod.

40F incel

júl. 5. 01:40
 25/25 anonim ***** válasza:

24# Felesleges tippgetni. Az aszcendens nem a fizikai tested - nem is tudna az lenni - hanem ahogy a világ dolgaihoz hozzá állsz. Egy perspektíva, ahonnan nézed.

Az arcvonásokban, testalkatban mindig a Nap, Hold, Vénusz, Merkúr kombinációját látod.

Majd ez fel van öltöztetve egy olyan ruhába, ahol az aszcendens áll.

júl. 5. 08:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!