Skorpió nők mennyire hűségesek, illetve nagyok az elvárásaik?
Keresztlányom Skorpió,25 éves. Öt év alatt az ötödik kapcsolatában van, és megint ugyanaz a műsor van. Állandóan megsértődik mindenen,néha napokig szóba sem áll a barátjával.
És a legkisebb gondnál már szakít. Utóbb vele szakított valaki,ezt nem viselte el, tombolt.És addig fondorkodott,hogy újrakezdték,csak azért, hogy ő mondhassa ki a szakítást,kb két hét múlva.
Nem értem,de nemcsak én nem. Egy szép, okos lány, ambiciózus,de képtelen megmaradni valaki mellett, állandóan azt hangoztatja,hogy nincs holtomiglan és ő életszakaszokra keres párt.
Ilyet még életemben nem hallottam, vagy csak túl maradi vagyok, a család többi tagjával egyetemben.
Vajon a Skorpió ilyen öntörvényű? De így sok embert bánt meg, olyanokat is, akik szerették pedig...
Igen, a horoszkop viszont nem ennyibol all de ha csak a napjegyet nezzuk ott is vannak fejlodesi szintek ki melyik letran all. Az also szint a skorpional az amit leirtal. Beteges feltekenyseg, hatalomi vagy, hiszti, agresszivitas.
Ha a csaj felnone es kicsit magaba nezne lehet nem az az ot manus a szar hanem o hogy keptelenek elviselni. Es 25 evesen azert hiaba fiatal az ember ha a hagyomanyos ertekeket koveti lassan eljar felette az ido es kapkodhat 30 evesen hogy megallapodjon es gyereket szuljon korai kapcsolatra egymas megismerese nelkul.
Csak hogy itt a sok magara ismero elsoszintu onerzetes skorpio ne kezdje el eronek erejevel a maga vedelmere kelni mert termesztesen ok mindent tokeletesen csinalnak es mas a szxr leirom hogy egy magasabb szintu skorpio hegy olyan ertetek kepvisel ami az oriasi lelkiero, gyogyitoi tevekenyseg,intuicio es meg sorolhatnam.
Ui amig a csaj nem latja be maganak h valami nem ok vele addig nem fogsz tudni neki semmit sem mondani.. idovel vagy belatja vagy azt a viragot szagolja amit szakit, es nektek sem kell istapolni mert sok skorpio jegy az alsoszintbol szeret ratelepedni a masikra es piocaskodni rengeteg energivampir ebbol a jegybol kerulnki es ez statisztika nem az en tapasztalataimbol irom ezt :)
Köszönöm az utolsó hozzászólást, látszik, megértette a lényeget.
Amikor a szulei sok százezer forinttal támogatták a tanulmányait, fizették az albérletét,adták a költőpénzt, akkor minden "rendben " volt és tartotta veluk a kapcsolatot.
Velunk, keresztszulőkkel sem tartja sajnos, amit tudok, a húgomtól, az édesanyjától tudom.
Minden barátja lelkileg belerokkant, hogy dobta őket, főleg az első,aki öngyilkossági kísérletet is tett. Utána következők is padlóra kerultek, és ő pedig szépen átlépkedett mindenkin.Talán kora miatt nem fogta fel,hogy mit is csinál, mit ártott a barátainak.
Nem látunk bele a kapcsolatába, de minden barátja mellett már megvolt a következő. Valószínű, hogy nem a férfiakkal volt csak a gond...
Még annyit, hogy tisztában voltam , hogy főleg "önérzetes " nők fognak írni és minket lehordani.
#11es vagyok.
Az is ehhez tartozik hogy a kapcsolataiban hasonlo a hasonlot fog vonzani ez is sok mindent elarul az emberrol.....:)
Utolso a skorpio jegy pont hogy okkal szitja a vitat, mert az also szintu jegynek leteleme a veszekedes es a kaosz kotoszkodes maga korul.
Tobb ilyen alsoszintu skorpiot csinaltam mar ki ezekkel ertelmesen nem lehetett beszelni akkor nyugodott le rovidebb idore ha helyere tetted oket hogy hova valok mert elszalltak. De utana sem hagytak abba (es ezek kulonbozo emberek hasonlo vonasaik ezert erdekes a horoszkop) fogtam magam es szetszedtem oket ugy hogy anyagi es eletbeli karuk lett annyira megvoltak gyozodve arrol hogy ok mindent jol csinalnak. (Feljelentettem oket, munkahelyukrol kirugtak oket, en meg megnyertem a pert:) ) Azota inkabb maguk dolgaval torodnek, es csendben maradnak)
En egyebkent bika vagyok oroszlan aszcendenssel szerintem ranezesbol is irritalhatom ezt a jegyet de tul sok idot forditottam sajat magam onismeretete es masok tettenek analizalasaval hogy tudjam ki mit miert csinal es mi az amivel seggbe lehet rugni..
11 es és 14 es számára.
"tul sok idot forditottam sajat magam onismeretete es masok tettenek analizalasaval hogy tudjam ki mit miert csinal es mi az amivel seggbe lehet rugni.."
Érdekes egy filozófiád van. Remélem abba is eljutottál az ön ismeretbe, hogy te is keveredhetsz ilyen tetekkel olyan szituációba ahol te leszel a préda és valaki másnak nem fog tetszeni amit cselekszel. Talán majd akkor eljutsz arra szintre, hogy itélkező istent játszani bizony felelősségel jár. De addig is minden jót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!