Milyen csiilagjegyu az az ember akit legjobban utaltok? Mi a ti csillagjegyetek?
Én egyszer vesztem össze nagyon egy csajjal..
A jellemzői :
-be nem állt a szája, folyamatosan pofazott
-mindenkinél okosabb volt, akkor is elmondta a véleményét, ha rohadtul senki nem kérdezte
-okoskodó, fontoskodo, mindentudó
-érzéketlen, merev, rideg
-bosszúálló (egy vitánk után úgy állt bosszút rajtam csak azért, mert nem álltam ki mellette valamilyen undoritoan alattomos dolgában mellette, amit valaki más ellen tervezett, hogy végül meglopott, mert nem bírta elviselni, ha nem ő diktált.
Nemtudom hányszor legszivesebben megteptem volna.
-rohadtul fárasztó egy ember volt. Volt, hogy hulla fáradtan hazaertem a munkából, és kikerte magának, hogy ne legyek már kussba, hanem beszelgessek már vele. Na szóval ilyen szinten nem bírt megulni a seggen. Az osszeveszes okát nem írom le, mert nem fontos. De gondolom már csak a hangvetelbol is ahogy leirtam, lehet érzékelni, mennyire utalom azt a köcsögöt.
Nem más, mint a: Vízöntő
(persze biztos nem minden vízöntő ember ilyen.. De öcsém ez a csaj tyűű..)
Rák nő voltam.
U.I.: Érdekes amúgy, hogy több rák is írta, hogy a vízöntőt utalja..
magamon kívül mindenkinek látom a hibáját, így hosszútávon minden emberhez türelem kell.
bika nő
Nem utálok senkit, akivel valami gondom van, arra egyszerűen nem vesztegetek sem időt sem pedig energiát, nem hogy még gyűlölködjek.
Szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!