Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek ikrek nők? Szórakozta...

Milyenek ikrek nők? Szórakoztatóak kedvesek humorosak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerinted az elony, ha valaki hazudik?
2020. ápr. 22. 13:34
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

9: Ugyanez a tapasztalatom (ikrek barátnő volt). Érzelmi intelligencia nulla, empátia nulla, azt hiszi ő mindent jobban tud, okosabbnak hiszi magát, de amúgy nagyon buta, és hülyeségekben hisz. Személyiségzavaros is, egyik nap még ezt akarja, másik nap már amazt. Egyedül a nyitottságuk ami imponál, meg hogy órákon át tudnak beszélni. De ha jobban megismered előjön a jégcsap-királynő énje. Elég egy durvább hangulatingadozás (ami náluk elég sűrű) és olyan övön aluli beszólást kapsz, hogy csak lesel. Aztán még neki áll feljebb. De persze ha visszakapja akkor megint csak szintén te vagy a bunkó, szerinte. Mert ők megvannak győződve róla, hogy amit nekik szabad, azt másnak nem. Meg hogy az ő véleményük a mérvadó, beképzelt kis... Amúgy a drámát is imádják, huzamosabb ideig nem lesz nyugtod az biztos.

Egyik rokonom (szintén ikrek) dettó ugyanez. Soha, de soha többet ilyen embert nem akarok megismerni. Amúgy elég ha felmész egy horoszkóp oldalra, és elolvasod a negatív tulajdonságaikat. Na az kb. mind igaz. Kétszínűség is, stb. Többet nyomnak a rossz tulajdonságai mint a jók.

2020. ápr. 23. 00:02
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Eszem megállhogy keoesek vagytok kisregényeket irni pàr darab ikrek jegyu no ismeretèben...

Elsrulom s titkot: aemmit nem jelent hogy ki milyen jegyu.

Itt egy pelda én:

Okosnak kepzelem magam, megis hatsrozstlan vagyok vagy inksbb sokat vivodom dolgokon de csak magamnan. Nagyon josziivu vagyok es kedves mindenkirol jot feltetelezek alapbol.

Kompromisszum kereso vagyok.mincsenek haragosaim. Kiegyensulyozottsag jellemez.

Na ebbol barki meg tudja mondani akar csak a csilagjegyem? (Nemhogy az aszcendesem vagy szuketesi datumom, idom...)

2020. ápr. 23. 05:12
 14/17 anonim ***** válasza:

#12es #9es vagyok

Na itt egy igazi ikrek😂 Locsi fecsi midnen masrol amirol szo sem volt na meg persze az utolso utani szo is.....🤣

Kedves ikrek tudni kene a szavak kozott olvasni es ertelmezni tudni nem csak a feluletesen vakargatni mindent es mindenkit 🤣 mert ettol lesztek hosszutavuan irritaloak 😃 es az a jo par ikrek “ismeros” koztuk tobb csaladtag es kozeli rokon akinek hosszabbtabon nem igazan sikerul az arca szebbik oldalat felvenni masokkal szemben 😂

2020. ápr. 23. 09:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Édesanyám ikrek. Nagyon szélsőséges, tényleg olyan, mintha két személyisége lenne és állandóan vitatkoznának. Ő maga is mondta, hogy rendszeresen veszik össze saját magával :D

Nagyon törődő, gondoskodó, intelligens, rengeteg témáról lehet vele mély beszélgetéseket folytatni. A humora más jellegű mint az enyém, így én nem tartom túlzottan humorosnak. Nagyon sértődékeny és érzékeny, szeret a figyelem középpontjában lenni. Könnyű összeveszni vele nagyon, de még annál is gyorsabban megbékél. Ugyanakkor nagyon kemény is, ha arra van szükség

2020. ápr. 24. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem van 2 Ikrek csillagjegyű ismerősöm mimdketten nők. Ők egy társaságban is vannak és mindketten nagyon szeretnek inni az egyikük tényleg alkoholista ezért is vesztette el az egyik munkahelyét. Egy kocsmában dolgozott, sunyiban itta a pálinkát munkaidőben, majd szépen bealudt és a vendégek ingyen fogyasztották az italokat. Biztosan lett a dolognak következménye. Ráadásul egy nős, gyerekes féefinak volt a szeretője. Mindig összeszűri valakivel a levet, de pár éjszakánál tovább senkivel sem marad. 33 éves, nincs se férje, se gyereke és a nagymamájánál lakik. A nagymamája van neki, a testvére, az anyja és a hasonló életstílusú barátnői meg azok a férfiak, akiknek pár éjszakára odaadja magát.

A másik Ikrek nő szintén nagyon szereti az alkoholt, de őt nem mondanám alkoholistának. Neki sincs komoly kapcsolata csak szexre kell a férfiaknak, nem veszik komolyan. Szemtelen, beszólogat, hangos, nagypofájú és mindig azon erőlködik, hogy a középpontba kerüljön. Ő azt hiszi, hogy sok ember kedveli pedig valójában nagyon kevés igaz barátja van (ha van egyáltalán) nagyon sokan kigúnyolják, kibeszélik, kinevetik a háta mögött.

2020. ápr. 25. 23:03
 17/17 anonim ***** válasza:

A ferjem szeretoje is anno Ikrek volt...

Egy utalatos kolleganom is az...volt!Hálistennek leszámolt!

Hazudos,pletykas,nagypofaju...és ribi volt mindketto!

Nem a szivem csucske ez a jegy!

2020. ápr. 26. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!