Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ennyire kiállhatatlan a...

Ennyire kiállhatatlan a skorpió jegy?

Figyelt kérdés

Volt párom,akivel három évet éltem, Skorpió.Én Oroszlán vagyok. Jól megvoltunk,de nagyon sértődékeny és néha hisztis volt. Engem egy Vízöntőért cserélt le, akivel néha szóban megölték egymást, ez a kapcsolat bő egy évig tartott. Jött még egy Vízöntő,akit csak úgy , egyik napról a másikra leépített, itt egy hónap sem volt az egész. Tavaly volt egy Bika, akivel nagy románcnak indult, fokozatosan kihűlt,sok hiszti és duzzogás után. idén jött neki egy Mérleg, jóval idősebb, itt most a Mérleg tette ki két hét után,de sok írogatás után a hét elején újrakezdték és állítólag most dúl az "igazi " szerelem. Mindezt onnan tudom, hogy a volt párom nekem ír, ha bánata van és tanácsot kér. Annak idején magamat hibáztattam a szakításért,de a négy utánam jövő mind igazinak, nagy szerelemnek indult és mind így végződött. A Skorpió exem szerint ő nem hibás,a többiek nem értették meg. Hozzáteszem, hogy exem nyersen szókimondó, sem családjában,sem munkahelyén nem hagyja magát.

Ennyi kudarc után viszont, nem hinném, hogy a másik felekben volt a hiba. Ennyire kiállhatatlan a Skorpió jegy ? Vagy ez egyedi dolog lenne ?

2020. ápr. 9. 18:47
1 2
 11/11 peca1000 ***** válasza:

Attól függ, hogy a másik fél mit hoz ki belőle. Az előző feleségem skorpió volt (én is az vagyok), nagyon ritkán veszekedtünk.

A mostani asszony szűz, és van balhé rendesen.

Már 14 éve öljük egymást :)

2020. ápr. 13. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!