Kós és rák esélytelen hosszútávú kapcsolatra?
Mi is az utolsót tudjuk megerősíteni, én rák nő vagyok a párom kos .
Ő az irányító és nagyon jól hosszútávon kijövünk, jobbat nem is tudok elképzelni.
De persze nem lehet csupán a csillagjegyre hivatkozni mellette fontos maga az EMBER személyisége is.
Nagyon fontos, hogy sokat kell beszélgetni és mindent meg kel beszélni.
Nos, én kos vagyok. Akaratosnak nem akaratos, de makacs. Szóval ritkán kényszerítem rá az akaratom másra, de ha már valamit gondolok, azt végigviszem. Ez inkább elvi és büszkeségi dolgokra értendő.
Nem vagyok kalandvágyó, szeretem az állandóságot, bár nem folyton. Inkább úgy mint a vetésforgó. Szóval hamar beletudok unni dolgokba, amikbe mellesleg mindig belelovalom magam. Szóval mindent kimaxolok, de hamar elengedem, de aztán újból és újból visszatérek hozzá.
Nem vagyok bátor, régen talán az voltam, de ma már inkább gyávának mondanám magam. Minden téren. Bár, ha már nagyon a szakadék szélén vagyok, akkor fejest ugrok még most is. Általában magabiztos benyomást keltek, de valójában nagyon nem vagyok az.
Én belül kifejezetten érzelmes vagyok, de nem túlzottan. De ezt pl, szavakban élőben egyáltalán nem tudom kifejezni.
Szóval ezek a dolgok nem éppen a kos tipikus jellemzői. Max. fizikai tulajdonságok érvényesek rám, amiket szoktak írni. Fizikai értelemben ha beindulok, akkor nehéz kimeríteni és nem érzek fájdalmat, erős és szikár vagyok.
A barátnőm rák és bár ő is bizonytalan belül, de alapvetően sokkal extroveltáltabb és harsányabb mint én. Sokkal akaratosabb, hisztisebb és rámenősebb.
Ezek sem éppen rák jellemzők, talán az egyedüli, hogy érzékeny és igaz rá a csüngő majomszeretet.
Külsőre meg inkább egy bika benyomását kelti, vagy kínai horoszkóp szerint egy disznóét:D
Alapvetően meg vagyunk már évek óta. Bár néha fojtogat, na jó nem néha, hanem folyton, de ez inkább abból fakad, hogy ő jobban odáig van értem, mint fordítva.
De mint ez látszik, nem horoszkópok alapján kell kapcsolati sémákat állítani. Horoszkóp szerint is összeférhetetlen és az amúgy azzal nem megegyező tulajdonságaink sem férnének meg elvileg. Az emberen múlik, hogy hogyan áll hozzá a másikhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!