Mit gondoltok a skorpió pasi és vizonto csaj parositasrol?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 22:46
1/17 anonim válasza:
Mi fordítva vagyunk. Meg lehet szokni egymást. Röviden.
2/17 anonim válasza:
De most ugrott be, a szomszédok pont ilyen összeállítás.
3/17 A kérdező kommentje:
És milyen a kapcsolatuk tudod?
2020. márc. 21. 21:27
4/17 anonim válasza:
Nem tűnik rossznak. Jól megvannak vagy 30+ éve.
5/17 anonim válasza:
Forditott esetet ismerek, elviselik egymast erdekbol de egyebkent nem egy szenvedelyes, szerelmes kapcsolat... csupan a skorpio ringatja magat ebben a hitben hogy gyozkodje magat :) sajnos tobb ismerosi tapasztalat is, de egy ilyen kapcsolatban voltam harmadik, a vizontonek.... ;)
7/17 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy a Skorpiók nagyon szenvedélyesek és mély érzésűek és ezt a vágyát nem igazán tudja kielegiteni a vízöntő, mert az inkább huvosebb, tavolsagtartobb, és nem tud teljes érzelmi biztonságot adni a skorpionak. Én egy ilyen párt ismertem ilyen felállásban, de nagyon sok munkával és nagyon sok veszekedessel próbáltak valahogy osszecsiszolodni, de végül 6 év egyuttjaras után végül szetmentek.. A vízöntő lány lépett félre végül. Én valahogy úgy láttam kívülről a kapcsolatot, mint akiket valami erősen összetart, nemtudom mi lehetett az, lehet mondjuk a szex,mert úgy tudom abban jól megerti egymást a két jegy, vagy az állandó kalandvagyuk és izgalom keresesuk, mert ez mindketto jegyben megvan. Szóval a skorpió mindig tud valami újat mutatni, a vízöntőnek meg pont erre van szüksége, hogy keresse az izgalmat. De valahogy külső szemmel mégis azt láttam, hogy nincs meg közöttük az összhang, vagy nemtudom.. Lehet rosszul láttam.
2020. márc. 22. 13:07
8/17 A kérdező kommentje:
#5 hogy érted, hogy harmadik voltál egy ilyen kapcsolatban a vízöntőnek?
2020. márc. 22. 13:08
9/17 anonim válasza:
1 vagyok. Hát nálunk pont a skorpió nő nem annyira szenvedélyes. Inkább zárkózott, míg a vízöntő menthetetlen romantikus és javíthatatlanul optimista.
10/17 anonim válasza:
3 éve vagyok skorpióval. Rengeteget hazudik, bunkó velem, mindent elvár de semmire nem hajlandó. Kikészültem mellette. Mindenért engem okol, holott mindent megteszek érte. Vízöntő nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!