Tudnátok nekem küldeni olyan webshopot, vagy pesti bolt nevet ahol lehet horoszkópos cuccokat kapni?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm nagyon imádja a horoszkópos cuccokat, és gondoltam szülinapjára meglepem valamivel ami ehhez köthető. Ékszereket nem hord, szóval az ilyen ásványékszer boltok kiestek, de például pohár, vagy régen volt az az ásványfa mint dekoráció és hasonló dolgokra gondolok.2020. márc. 20. 17:56
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nagyon sok olyan oldal van ahol saját mintát lehet alkotni egy pólóra(vagy bármire) vagy akár egy képet is lehet rá rakni.
Csak írd be a google-be hogy:
Egyedi minták/ saját készítésű póló stb.
És rátalálsz
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!