Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A koronavírust, hogy nem...

A koronavírust, hogy nem látták előre az asztrológusok?

Figyelt kérdés
2020. márc. 8. 19:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
60%
nyílván mivel az asztrológia egy kamu hülyeség
2020. márc. 8. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Nostradamus azt jósolta, hogy idén meghal a pápa.

Nézzük csak. A pápa féltüdővel él. A korona vírus gócpontjának az országa veszi körül.

Nostradamus azt jósolta, hogy az amerikai elnök egy nyavajában fog idén meghalni.

Nem mondom, hogy hiszek az asztrológiában. De elég fura, hogy pont arra az időre jósolta ezeket, amikor kitör egy világjárvány (?).

Szóval nem tudom.

Elég sokmindent megjósolt ami bizony be is jött.

2020. márc. 9. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
mert nem meteorológusok
2020. márc. 9. 16:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írta a horoszkópom, hogy köhögni fogok, de, hogy ennyire...
2020. márc. 10. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem látták? Ne izgulj szerintem már több száz, vagy inkább ezer asztrológus, jövendőmondó, mágus, jós, táltos stb. jelentkezett hogy ő aztán jól megmondta + a Nostradamus értelmezők. Persze előre mondta meg, kár, hogy a "háttérhatalom" nem tette lehetővé hogy még tavaly publikálják a meglátásukat, így csak azután volt rá lehetőségük hogy már ők is látták a hírekből mi van.
2020. márc. 10. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!