Mi a baj a halakkal?
Én halak vagyok ikrek aszcendenssel. Itt gyakorin és más oldalakon is sok kritikát olvastam a halak jegyű emberekről. Érdekelne hogy tényleg az emberek nagy része ezen a véleményen van? És mi lehet ennek az oka? Úgy gondolom nem egy horoszkóp határozza meg a jellegünket. Gyerekkor, neveltetés, szocializálódás stb...
Vélemények ?
Én is halak vagyok és kíváncsi vagyok miket olvastál pl
Egyébként szerintem a halak az egyik legjobb jegy és ha nem az lennék is ezt mondanám.
én rák vagyok és ki nem állhatom a halak jegyűeket
apám is az volt + valahány halak jegyű emberrel találkoztam életben MINDEGYIKKEL csak negatív tapasztalatom van
az ikrek már jobb kategória
Jó pozitív véleményeket is olvasni :)
Mind mások vagyunk más személyiséggel sokkal összetettebb ki milyen ember, a csillagjegy csak egy dolog.
Nincs tisztán Halak jegyű ember.
Attól függ, hogy milyen aspektusát vesszük a horoszkópnak.
Nincs önbizalmam, nincs semmi életcélom, és nem jönnek össze a párkapcsolatok sem.
Drogfüggő is vagyok, de nem tudok leszokni. Ez miatt dolgozni se nagyon tudok tartósan.
Valószínűleg a hajléktalanság, és a halál vár - de ennek ellenére mégsem érzem a belső erőt, elhatározottságot hogy változtassak a dolgokon.
Csak várom hogy vége legyen..
Egy hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!