Melyik a legrosszabb, legkibírhatatlanabb csillagjegy?
Szűz, mert más ötleteivel villog, bak, mert azt hiszi, mindent jobban tud, rák, mert hízeleg a törődésért. Esetleg még a vízöntő, mert vállalhatatlan kijelentései vannak.
De mind a négy fent felsorolt csillagjegyből van/volt olyan, aki közel áll hozzám. Csak én meg kos vagyok, akit a kihívások éltetnek :'D
Ha társ, akkor Ikrek.
Ha szülő, akkor Rák.
Ha osztálytárs, munkatárs, vagy bármiféle csoporttárs, akkor: Skorpió, Oroszlán, és a Kosokból a nők.
Eléggé közömbösek a Szűzek, Bakok, Bikák, Vízöntők és Halak.
Legjobbak mivel jóindulatúak, megértőek és alkalmazkodók: a Nyilasok és Mérlegek.
Utolsó +1 a Nyilas miatt :))
Halak, Bak...
Én ikrek vagyok. Nekem szokták mondani, hogy ez a horoszkóp a kétszínűeket jellemzi, illetve az egyszer pörgős, máskor életunt embereket. Sajnos ez jellemző rám.
De azért a horoszkópban leírtak nem mindig igazak.
Nekem van egy halak ismerősöm, aki borzasztóan idegesítő, annyira hiperaktív és figyeleméhes és mindig azt akarja, ami neki a legjobb, emellett főnökösködő, pedig a halak horoszkóp nem ilyen.
Vagy az ikrek nagymamám önzetlen volt és mindig tele energiával, illetve jószívű.
Nyilas vagyok 😉A férfi akibe szerelmes vagyok az pedig Kos 😁 Jót mosolyogtam mikor olvastam a kommented 😁
Rákok, borzasztó manipulatívak.
- egy köcsög Vízöntő, aki tudja, hogy a saját csillagjegye sem egy francia krémes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!