Valaki ért a párhoroszkophoz?
Semmit nem konyitok hozzá, de én Rák nő vagyok és nagyon tetszik egy Skorpió fiu. Egy csomó helyen azt olvasom, hogy ez egy nagyon jó páros.
Alá tudna támasztani ezt valaki? Ki az aki volt vagy van ilyen paroskent kapcsolatban?
Tényleg verhetetlen páros?
Tudom, hogy vannak olyan dolgai a skorpiónak (pl visszaszur, hirtelen haragu, agresszív is tud lenni, dominál stb) amit egy érzékeny rák mint én, nem biztos hogy tudnám kezelni. Akkor miért mondják, hogy ez egy eszményi kapcsolat? Nem értem.. Segítsetek.
Előre is köszi :)
26N
A horoszkóp nem a csillagjegyet jelenti, hanem a teljes asztrológiai születési képletet (azaz az összes bolygó és egyéb asztrológiai pont csillagjegyekben elfoglalt helyzetét és egymáshoz való viszonyát.) Szóval ez egy tömegesen téves szóhasználat.
Következésképpen a párhoroszkóp (azaz az úgynevezett szinasztria) sem a pár csillagjegyeinek összevetését jelenti, hanem a pár horoszkópjainak, azaz teljes születési képleteiknek, összevetését.
Ha csak a csillagjegyeket vetjük össze, az önmagában elhanyagolható információkkal szolgálhat csupán. (Azaz ennek semmi értelme sincs.)
A párhoroszkópoknak pedig nem az a célja, hogy megmondja, egy adott párkapcsolat MŰKÖDHET-E, hanem az, hogy az adott párkapcsolat MIKÉPPEN MŰKÖDHET JÓL. Azaz feltárja a kapcsolat előnyeit, lehetséges buktatóit, a közös problémákat, azok lehetséges megoldásait, közös sorsfeladatokat, tanulási feladatokat stb.
Szóval a párhoroszkópnak (szinasztriának) akkor van értelme, ha már viszonylag tartós párkapcsolatban él az ember.
Ismerkedés, párkapcsolat kialakítása előtt pedig nem párhoroszkópot kell elemezni, hanem az egyén saját horoszkópját. Abban benne van, hogy a párkapcsolatai általában milyen előnyökkel és buktatókkal, problémákkal, tanulási feladatokkal fognak számára szolgálni. Mindegyik tartós párkapcsolat nagyjából ugyanazokkal a lehetőségekkel, tanulni valókkal szolgál, csak éppen más módon. És ezt a minden párral változó módozatot lehet felfejteni a szinasztriával egy-egy hosszútávú párkapcsolatban.
Nem mindig igaz ez az állítás, de a legtöbbször igaz: aki egy párkapcsolatból menekül, az önmaga elől menekül. (A saját sorsa, sorsfeladatai, tanulni valói elől.)
24 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!