A mérleg férfi mennyire hűséges típus?
Csak az válaszoljon aki lát valamennyi realitást a horoszkópokban, én nem vagyok valami nagy horoszkóp fanatikus, mégis úgy gondolom, hogy lehet valami igazságalapja
Kíváncsi vagyok
Szereti a szép nőket megnézni
De, hűséges típus.
Az, hogy ennek a hűtlenségi hajlamnak a mértékét és egyéni okait az egyes személyeknél megállapíthassuk a TELJES asztrológiai születési képletet nézni kell, nem elég csak a csillagjegyet!!!
Egyébként szinte minden csillagjegyben ott van a maga sajátos motivációja a hűtlenkedésre. Egy-egy példa:
Kos: újabb és újabb hódítás vágya
Bika: nagyon szereti az érzéki és szexuális örömöket
Ikrek: kíváncsi, sokfélét ki akar próbálni, amúgy sem erőssége az elköteleződés
Rák: mélyebb, varázslatosabb érzelmekre vágyik, ezeket a vágyait vetíti rá a harmadik félre. vagy általában véve romantikusnak tartja a szeretői kapcsolatot.
Oroszlán: több partnert nyűgözhet le, amúgy is szereti a játékot és a kockáztatást
Szűz: a Szűz rejteget erre a legkevesebb motivációt. azok pedig ilyesmik: könnyen elhidegülhet a jelenlegi kapcsolatában. vagy valami számára racionális(nak tűnő) ok.
Mérleg: szeret újabb és újabb szerelmi vagy szexuális kapcsolatokat kezdeményezni. ő is odavan az érzéki élvezetekért.
Skorpió: minél több, minél mélyebb szexuális tapasztalat szerzése. vonzódik a rejtett, titkos, tiltott dolgokhoz.
Nyilas: szereti a kalandokat.
Bak: a saját vágyait sokkal előbbre tartja, mint a partneréét. vagy a következő kapcsolattól több hasznot remél.
Vízöntő: nem szeret elköteleződni.
Halak: a csalás, ámítás, megtévesztés jegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!