Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért olyan állhatatosak és...

Miért olyan állhatatosak és vakmerőek a kosok?

Figyelt kérdés
ha kitalál lépésről lépésre valamit, miért hajtja végre, akár sérülten is?

2020. jan. 4. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
nem állhatatos hanem makacs és önfejű
2020. jan. 4. 16:17
 2/11 A kérdező kommentje:

igaz, csak részben állhatatos amit írtál az jobban passzol.

meg nem feltéten vakmerő inkább meggondolatlan.

A sztori röviden, kosunk sérülten nekiállt rendeszkedni, azzal az indítékkal, ha ki van találva és ha van rá idő csináljuk meg! Hát a nap végén nincs mindenkiben ennyi kraft, s mire feleszmél az ember, lényegében végzett is (Mármint a kos a melóval)... s a számonkérésen, hogy sérülten ilyeneknél miért nem kért segítséget, "ha téged nem izgat, megoldom én! van még 3 végtagom, egy nélkül is megoldom, na de felemelnéd azt a szrt?"

2020. jan. 4. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
a kosok ilyenek, fejjel a falnak, lehetőleg jó erősen!
2020. jan. 4. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert ilyennek kell lenniük.

Ők az elsők az állatövben. Mindent ők indítanak be.

2020. jan. 5. 05:24
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Meggondolatlanos es fejjel a falnak

80% ban rissz donteseket hoznak

Nem empatikusak nem figyelnek masokra

Sok az energiajuk de folyamatosan rossz fele iranyitjak

Nekik minden aprosag magy CEL amit nem KELL valositani

Nem fogadjak meg a tanacsot helyette elrontjak az onfejuseguk miatt

2020. jan. 5. 13:41
 6/11 A kérdező kommentje:

fura kosokat ismersz, vagy az fura akit ismerek.

Ő meggondolatlannak meggondolatlan, de beismeri a hibáit, vagy belátja ha rossz döntést hozott.

Mielőtt nekiesik valaminek megbeszéli másokkal, mérlegel és kitalál egy ésszerűnek nevezhető lépést.

Csak, nem túl türelmes...Ha ki van találva, csináljuk meg, MOST!!! :)

2020. jan. 6. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes ez az asztrológia. Én is Kos vagyok és nagyon önfejű vagyok. Igazából nekem arra van energiám, amire akarom, hogy legyen. :D Pl nyári melóban 12 óráztam és simán volt energiám utána elmenni bulizni, de ahhoz már nem mindig van, hogy 1-2 órát leüljek tanulni. :D

Ez inkább akarat kérdése legalábbis az én esetemben. És magamból kiindulva, ha valamit akarok azt azért akarom MOST, mert ha valamit nagyon szeretnék, akkor abban lelkes vagyok, de legfőképpen az elején. Ha valami hosszan elnyúlik, akkor egyre inkább elvesztem az energiámat. Ezért jó, hogy valaminek minél előbb nekikezdek, mert akkor lelkes vagyok, van hozzá energiám, kedvem és ha sokáig húzom meg halasztom, akkor ezek a dolgok, mint a lelkesedés, energia, kedv egyre csökkenek az adott dolog kapcsán, így addig kell gyorsan megcsinálnom, amíg van hozzá kedvem, energiám. Valóban voltak már kicsit meggondolatlan döntéseim, de ezek nem mindig vezettek rossz eredményre. Viszont általában sokat agyalok, hogy most mi legyen meg hogy legyen, megosztom az aggályaimat másokkal és várom, hogy mit gondolnak, jó lesz-e így, de általában igyekszem a saját belső hangomra hallgatni, mert volt már olyan, hogy másra hallgattam pedig a belső hangom a jó megoldást súgta és szidtam magam, hogy másokra hallgattam inkább.

2020. jan. 6. 22:56
 8/11 anonim válasza:
100%
Az a kos ismerôsöm egyáltalán nem önfejû, nagyon segítôkész, kedves. Mindig van saját véleménye, ki is áll mellette, de meghallgatja mások véleményét is. :)
2020. jan. 9. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Az ex barátom is pont ilyen volt ennyire makacs és önfejű semmi más nem érdekelte csak ment előre
2020. jan. 25. 12:38
 10/11 jdfGabrella ***** válasza:
Akiket én ismerek annak a többségge nem ilyen.
2020. febr. 5. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!