Én nyári munkán egy büfében dolgoztam. Sokféle csillagjegyű ember volt. A főnökünk Bika volt. Szerettem, bár sok mindenbe belekötött, hogy ez azért nem jó, az azért, de ennek ellenére nagyon szimpatikus volt és a többi beosztottja is szerette. Lelkiismeretes és szorgalmas volt, lehetett rá számítani és igyekezett úgy alakítani a dolgokat, hogy mindenkinek jó legyen. Kemény volt, de lehetett vele hülyéskedni, nevetgélni is, sőt szivesen meghallgatott másokat, együttérző volt és segítőkész. Munkában szerette, ha szorgalmas vagy és önálló, nem kell mindent a szádba rágni. Szeretett mindenről értesülni, nem szerette, ha valamit elhallgattak előle. A minőség, precízség volt számára a legfontosabb. A problémákat igyekezett higgadtan, megfontoltan kezelni, de fordultak elő nála dühkitörések is. Volt még Mérleg három is. Az egyikükkel jól kijöttem, másik Mérleggel olyan is-is, a harmadik volt amikor szimpatikus volt, de volt amikor nem. Nyilassal jól kijöttem, Rákkal is, Bakkal is, Oroszlánnal is, Szűzzel is, Ikrekkel is és még a Skorpióval is. Én azt gondolom, hogy nálunk a Skorpió volt a legügyesebb, leggyorsabb, jól végezte a munkáját és sok mindenhez értett, így ő volt a pénztárban is, fagyisban is, büfében is, mert ügyes volt, akárhova tették mindenhol megállta a helyét. Viszont szeretett a magánéletéről beszélni, a családon belüli konfliktusokról, sőt még a szexuális kapcsolatairól is. Mindenkinek mesélt a szerelmi bánatáról meg ilyenekről. Jóban voltam vele, de nekem ez egy kicsit sok volt, hogy mindenkinek minden részletet elmesélt a szexuális kalandjairól meg ilyen dolgokról. Volt egy másik Bika, aki nem a főnök volt, hanem velem egy beosztásban volt. Nem volt vele konfliktusom egyszerűen csak nem kedveltem, nem volt szimpatikus. Állandóan tapadt mindenkire, mint a matrica. Nyalizott a másik Bikának, aki a főnök volt, tapadt rá, ment utána állandóan, mintha muszáj volna. Folyton drámázott, mindenért sírt és élvezte, hogy mindenki sajnálta meg aggódott érte. Azoknak az embereknek nyalizott legjobban, akiknek nagyobb beosztása volt. Pl a másik Bika főnök, a Mérleg műszakvezető főleg nekik nyalizott meg rájuk tapadt legjobban. Nekem is egy Vízöntő ment leginkább az agyamra. Akiket kedvelt azokkal nagyon jól kijött és azok is bírták őt, mert mindig lökte nekik a hülye dumáit, amiken nevettek. Viszont akiket nem kedvelt, azokkal nagyon bunkó volt és flegmán, lekezelően beszélt velük és még sunyi is volt, mert nem mondta a szemedbe, hogy baja van veled. Ha valamit véletlen elcsesztél, akkor eljátszotta, hogy nincs gond, ez bárkivel előfordulhatott volna aztán a hátad mögött meg ecsetelte másoknak, hogy mennyire felidegesítetted. Akivel a legnagyobb konfliktusom volt neki nem tudom mi volt a csillagjegye, de vagy Skorpió vagy Nyilas. Novemberben született, de nem tudom, hogy hanyadikán. Mindig nézte, hogy mit csinálok és azzal foglalkozott, nem a saját dolgával és direkt felhívta mások figyelmét arra, ha valamit véletlenül elrontottam. Hozzáteszem, hogy kezdő voltam, sosem dolgoztam még büfében, konyhán és ráadásul ez nekem csak diákmeló volt. Ő idősebb is volt nálam mégis folyton csesztetett, belémkötött pedig szerintem az idősebbeknek kellene megmutatni, hogy mit hogyan kell csinálni és nem ba.szogatni a fiatalabbakat, kezdőket. Ez addig fajult, hogy egyik nap úgy felhúztam magam, hogy hazajöttem a munkahelyről, aminek természetesen a Bika főnök nem örült, de nem tudott velem mit csinálni annyira ideges voltam. Biztosan szólt ennek az illetőnek, hogy kicsit vegyen vissza, mert onnantól szinte nem is szólt hozzám, rám sem nézett és én se voltam hajlandó beszélni vele csak amit nagyon muszáj volt, semmi többet.