Csak kíváncsiságból, mi a te csillagjegyed és mi annak, akivel a legjobban kijössz?
Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 20:27
22/32 anonim válasza:
Szűz. Skorpiókkal talán a legjobban :) szeretem az éles nyelvüket és a kimeletlen kritikajukat :D
23/32 anonim válasza:
Rak vagyok es a bikakkal, vizontokkel, kosokkal jovok ki a legjobban.
Akikkel elso szora megertjuk egymast azok a rakok skorpiok es oroszlanok
Szuzeket ki nem allhatom..... de ok sem ugralnak ertem :)
24/32 anonim válasza:
Kos vagyok és a Bakokkal jövök ki a legjobban meg a Mérlegekkel. Ikrek is jófejek, de néha túl sokat beszélnek és még a tüzes jegyek szemében is túl sokat pörögnek. A Rákok is jófejek, sokat nevetünk együtt, de lelkizni is lehet velük.
27/32 anonim válasza:
kos vagyok és a skorpió, szűz, vízöntő és bak.
28/32 anonim válasza:
vízöntő és szerintem oroszlán
három legjobb barátom van;
bika, akivel mINDIG veszekszek,
szűz, akivel kijövök nagyon, de nem őt mondom inkább, mert anya is szűz akivel nincs csodás kapcsolatom. embere válogatja hogy az adott szűzzel kijövök vagy sem
illetve van egy oroszlán legjobb barátom, és tbh egy oroszlán kivételével általánosan az összeset imádom és jó kapcsolatunk van
29/32 anonim válasza:
Nyilas és a legjobban a Halakkal jövök ki.
30/32 jdfGabrella válasza:
A kínaiban kakas vagyok és akivel a legjobban kijövök az tigris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!