Rák vagyok, ezt írja a horoszkópom, valaki segítene tanácsot adni?
1.: Hogy (közeli ismerőssel) ha nyitott vagyok, akkor párkapcsolatom lesz hosszú idő után.
(egyébként nagyon agyalok azon, hogy ráírok egy régen kiszemelt hölgyre, de anonimként)
2.: Amiről nem ír, a karrier, hogy érdemes-e váltanom?
Egyrészt nem érzem jól magam a jelenlegi munkahelyemen, de ugrálni se szeretek, meg attól függetlenül, hogy több érzelmi okok kötnek oda hozzá, sajnos rossz a légkör, ezért is váltanék.
Előre is köszönöm a segítséget.
Mit dolgozol?
Ha tetszik neked egy nő, nyugodtan írj rá, figyelj rosszabb nem lehet!
Ugyan annak mennék tovább mint ami most vagyok, nem a szakmai oldalától félek, hanem, hogy kifogok egy rossz társaságot.
Engem egyébként nehéz a szakterületemben megfingatni, ha az valakinek menni fog, akkor annak pacsi.
Sokáig köszöngetett nekem, meg néha dumáltunk is személyesen pár szót de a témára sose terelődött a beszélgetésünk. 1x egy kép alá beírtam neki valamit amit a nagy csajozó faterom mondott, mintha megsértődött volna. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy mennyire állna velem szóba így stb.
Válts és ne foglalkozz a társasággal,csak a melóval.
Csajozz bátran. A semminél minden jobb-és ha lepasszol akkor tudod h nem jöttél be; ha meg szimpi vagy neki,legalább lesz/ levét románc:)
Ne a horoszkópra támaszkodj annak semmi értelme. Csak egy szennylapban vagy ugyan ilyen minőségű weblapon egy random ember leírja az első hülyeséget ami eszébe jut.
Az agyad használd a válasz megtalálásához inkább. Ha nem érzed jól magad akkor keress más helyet, ha szimpatikus és felvesznek akkor próbáld ki, ha nem jó keress másikat. Egy életed van ne úgy éld a minden napjaid hogy rosszul érzed magad munka közben (ami a napod nagy részét teszi ki nem mellesleg)
A párkapcsolatos dologhoz nem tudok mit hozzá fűzni, ha van közeli ismerősöd aki bejön akkor próbálkozz nála, de ne azért mert a horoszkóp azt mondta hanem azért mert szeretnéd (ha szeretnéd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!