Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák vagyok, ezt írja a horoszk...

Rák vagyok, ezt írja a horoszkópom, valaki segítene tanácsot adni?

Figyelt kérdés

1.: Hogy (közeli ismerőssel) ha nyitott vagyok, akkor párkapcsolatom lesz hosszú idő után.

(egyébként nagyon agyalok azon, hogy ráírok egy régen kiszemelt hölgyre, de anonimként)

2.: Amiről nem ír, a karrier, hogy érdemes-e váltanom?

Egyrészt nem érzem jól magam a jelenlegi munkahelyemen, de ugrálni se szeretek, meg attól függetlenül, hogy több érzelmi okok kötnek oda hozzá, sajnos rossz a légkör, ezért is váltanék.

Előre is köszönöm a segítséget.

2019. okt. 29. 20:15
 1/5 anonim válasza:

Mit dolgozol?

Ha tetszik neked egy nő, nyugodtan írj rá, figyelj rosszabb nem lehet!

2019. okt. 29. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Ugyan annak mennék tovább mint ami most vagyok, nem a szakmai oldalától félek, hanem, hogy kifogok egy rossz társaságot.

Engem egyébként nehéz a szakterületemben megfingatni, ha az valakinek menni fog, akkor annak pacsi.

Sokáig köszöngetett nekem, meg néha dumáltunk is személyesen pár szót de a témára sose terelődött a beszélgetésünk. 1x egy kép alá beírtam neki valamit amit a nagy csajozó faterom mondott, mintha megsértődött volna. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy mennyire állna velem szóba így stb.

2019. okt. 29. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Válts és ne foglalkozz a társasággal,csak a melóval.

Csajozz bátran. A semminél minden jobb-és ha lepasszol akkor tudod h nem jöttél be; ha meg szimpi vagy neki,legalább lesz/ levét románc:)

2019. okt. 29. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne a horoszkópra támaszkodj annak semmi értelme. Csak egy szennylapban vagy ugyan ilyen minőségű weblapon egy random ember leírja az első hülyeséget ami eszébe jut.

Az agyad használd a válasz megtalálásához inkább. Ha nem érzed jól magad akkor keress más helyet, ha szimpatikus és felvesznek akkor próbáld ki, ha nem jó keress másikat. Egy életed van ne úgy éld a minden napjaid hogy rosszul érzed magad munka közben (ami a napod nagy részét teszi ki nem mellesleg)

A párkapcsolatos dologhoz nem tudok mit hozzá fűzni, ha van közeli ismerősöd aki bejön akkor próbálkozz nála, de ne azért mert a horoszkóp azt mondta hanem azért mert szeretnéd (ha szeretnéd)

2019. okt. 29. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy az újságokban megjelenő horoszkóp bármit jelentene. Nagyon kisarkítva, a "Ha nem vigyáz baleset érheti" c. történet inkább általános, mint jegyre, napra és hétre lebontva. Nem azt mondom, hogy hülyeség az asztrológia, mert szerintem nagyon hasznos, de akkor inkább menjen el az ember születési ábrát elemeztetni.
2019. nov. 1. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!