Van itt 8-as házas Holdas ember vagy ismertek ilyet?
Szeretném ha írnátok az anyukátokkal való kapcsolatotokról, hogy milyen a viszonyotok Vele, ha történ vele vmi (meghalt v. ilyesmi) akkor azt hogy hány éves korotokban, és most hány évesek vagytok.
Szeretném asztrológusok válaszát is hogy kinek milyen élettörténete van 8-as házas Holdas emberekről, ha lehet akkor a jeggyel együtt.
Köszönöm.
Szóval ha az alábbi oldalon beírjátok az adataitokat akkor kaptok egy rövid elemzést is (igaz angolul), de a lap alján ott vannak az adatok. A Moon a Hold és azt kellene megnézni hogy mellette in house 8 legyen.
Köszönöm hogy segítetek. Igazából általánosságban érdekelne a dolog, leginkább az hogy milyen más analógiák léteznek még az anya halálán kívül erre a helyzetre. Illetve ha valaki ilyen állásnál veszítette el az édesanyját az hány évesen. (Persze azért van konkrét eset is. Skorpió Hold harmatgyenge Vénusz szextilel.)
A Hold éjszakai képletekben jelöli egyértelműen az anyát, a nappaliakban a Venusz a természetes jelölő, illetve mindegyik képletben fontos a negyedik hely (ház) mint - az eredeti asztrológiában legalábbis - mindkét szülő és úgy általában a felmenők helye. Ezek mellett van még az "anya része", amit a Hold, a Venusz és a felkelő pont alapján számítunk ki - tehát nagyon nagy különbségek lehetnek két születés között, még ha a 8. helyen van is a Holdja mindkettőnek, erre jön a Hold fázisa, aspektusai, jegy (alakja), a 8. hely ura és annak állapota.
A görögök szerint a Hold az egyetlen, amelyik jól érzi magát a 8. helyen, mivel az új holdsarló itt válik először láthatóvá.
Van egy-két ismerősöm nyolcadikos Holddal, történetesen egyikük sem veszítette el korán az anyját, pedig van közöttük, akinek sértett Holdja van.
Köszönöm a hasznos választ :). Csak tudnám miért vagy Te 0 %-os.
Még várom mások válaszait is.
Kipróbáltam ezt, amit linkeltél, bár nem vagyok benne biztos, hogy pontosan tudom a születésem percét, de nekem a 8. házban van a Hold.
Anyukám él és virul, bár nincs meg köztünk az a harmonikus anya-lánya viszony. Van egy öcsém és egy bátyám, aki nem vér szerinti, úgy érzem, velük kevésbé kritikus, sokkal több mindent elnéz, mintha jobban szeretné őket, holott velem volt eddig a legkevesebb probléma a családban és nincs olyan nehéz természetem, mint nekik. Régen nagyon sok volt a konfliktus köztünk, mostanában némileg kevesebb.
Ha ez segít, akkor 19/L voltam :)
Szia!!
8. házban van a Holdam(Oroszlában) és 16 éves vagyok...
Anyámmal eléggé hullámzó a kapcsolatunk...hol jól ki tudunk jönni hol pedig úgy összeveszünk ,hogy egy ideig nem szólunk egymáshoz...Semmi nem történt vele még egyenlőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!