Mukodhet egy kapcsolat azonos horoszkoppal? Szamit ez?
Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 10:55
2/15 A kérdező kommentje:
Volt/van ilyen kapcsolatod?
2019. szept. 17. 11:17
3/15 anonim válasza:
Mármint hogy azonos csillagjeggyel? Pl.Kos -Kos?
4/15 A kérdező kommentje:
igen
2019. szept. 17. 12:09
5/15 anonim válasza:
Persze, hogy müködhet. Altalaban az azonos csillagjegyüeknek vagy nagyon jo, harmonikus a kapcsolatuk, vagy nem tudjak elviselni egymast.
6/15 anonim válasza:
Na, akkor.
Amik müködhetnek nagy eséllyel, azok a víz párosok. Halak-Halak, Skorpio - Skorpió ( habár itt azvan, hogy 150 fokon égnek, aztán meg marják egymást ) , Rák- Rák
Az összes többinél magas a rizikófaktor, hogy nem fog menni.
Pl.az említett Kos - Kos egy lőporral teli hordó.
Aztán a levegős jegyeknél is gond lehet. Pl. Ikrek - Ikrek. Ennél uncsibb kapcsolat kevés van.
A földjegyek meg egymás agyára mehetnek. Pl. Bika- Bika, Bak- Bak ( ez teljesen kioltja egymást )
7/15 anonim válasza:
Ismerek olyan párt akik Ikrek jegyűek, 20 éve együtt vannak, házasok, két szép gyerekkel, és minden rendben van.
Ez inkább arról szól, ki mennyire hajlandó kompromisszumot kötni egy kapcsolatban!
8/15 A kérdező kommentje:
es a vizonto-vizonto?
2019. szept. 17. 21:46
9/15 anonim válasza:
Komolyan csillagjegyek alapján választotok párt?? Én bika vagyok! A férjem is bika! Ha hülye, az nem a csillagjegye miatt van, ha én vagyok hülye az sem. Egyébként elárulom, hogy nem a bikába szerettem bele, hanem magába az emberbe.... és köszönöm, de csodásan vagyunk
10/15 anonim válasza:
Nos, kedves kérdező, megmondom, hogy a csillagjegy semmit nem befolyásol az ég egyadta világon. Nem befolyásolja a személyiséget, a mindenféle identitásod stb. Ergó nem a csillagjegy alapján kell ítélkezni. Az ember CSELEKEDETEIT, a személyiségét kell nézned. Ha van egy veled azonos csillagjegybe született szadista, akkor nem kell szeretned, mert "úristen ugyanabba a csillagjegyben vagyunk, biztos remek kapcsolat lesz". Én egyébként sem láttam még olyan horoszkópot, ami nem random álltalánosságokat mond, és egyszer is megtörtént volna amit állított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!