Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak nő és Halak férfi. Hogy...

Bak nő és Halak férfi. Hogy illenek egymáshoz? Tapasztalatokkal.

Figyelt kérdés
én 17L a párom 20F
2010. júl. 13. 17:26
 1/8 anonim válasza:
60%

A Te jegyed: Bak

A pasid jegye: Halak

Így illetek össze:

Ez a kombináció nem egy szerencsés párosítás, mert a két jegy nagyon különböző. Gyakorlatilag a kapcsolatukban a szexen kívül másban nem értik meg egymást. Ezért sok esetben nem is alakul ki mély kapcsolat, legfeljebb barátság. A Halak mellett a Bak túlzottan erős, domináns személy, és idegesíti a Halak érzékenysége, valamint az, hogy a Halak hajlamos mindent rózsaszín napszemüveg mögül látni. E két jegy szülöttje kihozza egymásból a rossz tulajdonságokat, és nem erősítik egymást, hanem gyengítik mind társukat, mind önmagukat is.

Mivel a Halak túlzottan behódol a Baknak, ezért utóbbi megunja „fejbólogató” partnerét, és amikor a teljes uralmat átveszi felette, értéktelenné válik számára a kapcsolat. Ilyenkor mihamarabbi befejezésére törekszik, és új társ után néz. Természetesen kivételek akadhatnak, de valószínűleg ott az aszcendens jegy tompítja le a jegyek ellentéteit.

Am noiportal.hu

2010. júl. 13. 19:28
 2/8 A kérdező kommentje:
más oldalon mást írnak, olyat, hogy összeillünk. Amúgy meg én tapasztalatokra voltam kiváncsi:):)
2010. júl. 13. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

nagybátyám halak,na most a bak felesége mindig zsörtölődik vele, semmi sem jó neki, kevés a nagybátyám kapacitása minden téren...

kicsúfolja, ordibál vele, leégeti mindenki előtt

nem mondom, hogy a nagybátyám ártatlan,de ő olyan kis nyugis, nem szereti a vitát

a feleségének a házasságnál elég sokat számított, hogy a leendő férjének doktorija van meg sok pénze, ha érted mire gondolok...

2010. júl. 13. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Annál a nőnél más is közrejátszhat. Egy vérbak nem veszekedik.
2010. júl. 14. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
asztrológiai szempontból a vérbaknak milyen összetevői vannak?
2010. júl. 14. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Hosszú, éles fogak és karmok. Ezt a választ szeretted volna?
2010. júl. 14. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Mint ítam asztrológiai szempontból: miben áll a vénusza, marsa, aszcendense, hányadik házban áll a holdja ennek milyen fényszögei vannak, támadott bolygókkal rendelkezik-e,VIII.ház hangsúlyos-e a képletében, van-e bezárt jegye?

Azt szerettem volna tudni, hogy miben különbözik az én bak példám az általad felhozott "vérbak"-tól, de úgy látszik szakszerű választ nem fogok kapni erre.

2010. júl. 15. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
A különbség miatt, hogy más is közrejátszhat nála. =)
2010. júl. 16. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!