Bak nő és Halak férfi. Hogy illenek egymáshoz? Tapasztalatokkal.
A Te jegyed: Bak
A pasid jegye: Halak
Így illetek össze:
Ez a kombináció nem egy szerencsés párosítás, mert a két jegy nagyon különböző. Gyakorlatilag a kapcsolatukban a szexen kívül másban nem értik meg egymást. Ezért sok esetben nem is alakul ki mély kapcsolat, legfeljebb barátság. A Halak mellett a Bak túlzottan erős, domináns személy, és idegesíti a Halak érzékenysége, valamint az, hogy a Halak hajlamos mindent rózsaszín napszemüveg mögül látni. E két jegy szülöttje kihozza egymásból a rossz tulajdonságokat, és nem erősítik egymást, hanem gyengítik mind társukat, mind önmagukat is.
Mivel a Halak túlzottan behódol a Baknak, ezért utóbbi megunja „fejbólogató” partnerét, és amikor a teljes uralmat átveszi felette, értéktelenné válik számára a kapcsolat. Ilyenkor mihamarabbi befejezésére törekszik, és új társ után néz. Természetesen kivételek akadhatnak, de valószínűleg ott az aszcendens jegy tompítja le a jegyek ellentéteit.
Am noiportal.hu
nagybátyám halak,na most a bak felesége mindig zsörtölődik vele, semmi sem jó neki, kevés a nagybátyám kapacitása minden téren...
kicsúfolja, ordibál vele, leégeti mindenki előtt
nem mondom, hogy a nagybátyám ártatlan,de ő olyan kis nyugis, nem szereti a vitát
a feleségének a házasságnál elég sokat számított, hogy a leendő férjének doktorija van meg sok pénze, ha érted mire gondolok...
Mint ítam asztrológiai szempontból: miben áll a vénusza, marsa, aszcendense, hányadik házban áll a holdja ennek milyen fényszögei vannak, támadott bolygókkal rendelkezik-e,VIII.ház hangsúlyos-e a képletében, van-e bezárt jegye?
Azt szerettem volna tudni, hogy miben különbözik az én bak példám az általad felhozott "vérbak"-tól, de úgy látszik szakszerű választ nem fogok kapni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!