Meddig érdemes várni egy szűz csillagjegyű férfira?
Figyelt kérdés
Általában online beszélgetünk és akkor nagyon jókat, de utána napokig eltűnik. Először össze voltam zavarodva, aztán megtudtam a csillagjegyét és már jobban értem. Én viszont sajnos egy elég türelmetlen ember vagyok, akinek fontos a visszajelzés, a kommunikáció. Lehetőleg azonnal 😂 szóval nem egyszerű. Hány nap "eltűnés", ami még normális?2019. aug. 15. 14:18
1/5 ******?! válasza:
Egyszer olvastam valahol néhány évvel ezelőtt, hogy volt egy hasonló eset. Ugyanúgy ők is az interneten tartották a kapcsolatot, végül amikor találkoztak a férfi lemészárolta, kijött a rendőrség, de a férfi nem került elő csak nő holtteste került elő darabokba. Nem vagyok biztos benne, de ő "szűz" lehetett... Neki az volt az első, nem igaz?
4/5 anonim válasza:
#2. Ne itélj ilyen gyorsan. Hiszen eddig csak a nőről tudjuk, hogy zavart az elméje, de a férfi még simán lehet normális.
5/5 anonim válasza:
aztán megtudtam a csillagjegyét és már jobban értem
En is szuz jegyu vagyok de mégse értem...ha nekem bejon az illeto altalaban kituntetett figyelemmel vagyok feleje,nem hogy eltünök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!