Skorpió férfi-Ikrek nő párosról vélemények? Valakinek pozitív tapasztalat?
16 éve :-)
Jól működik. Legalábbis nálunk.
Ismerek ilyen parost latszolag elvannak tobb eve.
Bar a pali nagyon skorpio szerintem tobb jegyeben is megjelenik!:)
Jó szex, nyitottság , ...aztán az Ikrek kezd beleunni hogy a Skorpió (is) zabolátlan, ahogy ő is, s mikor már “révbe érne”, a Skorpió még mindig másokra kacsingat.
Ha egymásnak el tudják nézni eme “ hibát” , talán van esély hosszútávú (jö ) kapcsolatra.
Skorpió fiú vagyok (Oroszlán aszcendens) és összejöttem egy ikrek csajjal (Halak aszcendens). Jó páros abból a szempontból, hogy mindíg tudnának mit csinálni, Az ikreket vonza az új dolgok a skorpió pedig szereti magát belevetni ezekbe. A skorpió tud imponálni az alapos hozzá állásával mivel az ikrek esetek nagy részében felületesek, az ikrek pedig kitudja ragadni a skorpió az apró felszines dolgokkal ami sokszor fantasztikus. Tanulhatna eggyik a másik embertől elég sokat. Azonban egy kapcsolat az más tészta. Az ikrek épp ésszel puszta logikával próbálja felfogni a világot a skorpió pedig intuíció segítségével és a dolgok mélyére látásával. Az ikreknek olykor túl bonyolult a skorpió és megérthetetlen épp ésszel. Ezért szükséges ha elmélyülnek ilyen téren, hogy megértsék a miértjüket. A skorpióknak néha már elege lehet a felszínes dolgokból és ezért nem kelt fel bennük annyi értéket a másik személye.
Minden esetre a mi kapcsolatunk véget ért azonban nem ezen alapul. Ha két ember szereti egymást akkor szeretni is fogják, mert belülről érzik a vonzást. Fontos az is kinek milyen volt a fiatal kori évei. Milyen volt a családi háttere és mik a céljai az életben és milyen a jelleme. Ezek eltérésével még a legjobb párosítások sem maradnak meg sokáig egy fedél alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!