Összeragadt szem?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy meg vannak dagadva a szemeim, és ha kinyitom őket, akkor égnek, illetve nem tudom sokáig nyitvatartani, ezért az álmomban lévő emberekkel a legtöbb esetben csukott szemmel beszélgettem.
Egyébként kicsit zaklatott álom volt, mostanában eléggé stresszes vagyok.
2019. júl. 9. 10:10
1/5 anonim válasza:
Ez a stressz miatt szokott lenni, tapasztalataim szerint. Mióta stresszelsz? Mert attól függ hogy mióta van.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, mostanában stresszes vagyok. Úgy 3 hónapja vagyok nyugtalan, továbbtanulás/egyetem előtt állok, úgyhogy ez és az érettségi stresszelt mostanában, de lassan kezdek már lenyugodni végre... :D
2019. júl. 23. 22:14
4/5 A kérdező kommentje:
Azóta egyetemista lettem, első félévemet kezdtem. Nem volt utána már ilyen álmom, egészen mostanáig.. kb 2-3 hete visszatérő álmom, hogy nagyon erős fények érnek, nem tudom megfelelően kinyitni a szemem, csak hunyorgok... Mivel vizsgaidőszak van, így megint a stressznek tudom be :D
Köszönöm szépen egyébként az érdeklődést, nagyon jól esik!
(Nagyon nagyon kései válaszért pedig ne haragudj, régóta nem léptem már be.)
2020. jan. 3. 21:46
5/5 anonim válasza:
Nem baj, ha valamit kérdezni akarsz, írhatsz prívátba nekem! Szívesen segítek bármiben. (1#)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!