Mi jelent az az álom, hogy rákos beteg lettem, kihullott a hajam? és kaptam póthajat, majd rohantam anyukámhoz.
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 08:51
11/13 A kérdező kommentje:
Te álomfejtéssel foglalkozol?:P
de most komolyan:)mi a szakmád?
2010. júl. 19. 08:41
12/13 anonim válasza:
Tőlem kérded?Nem,nem vagyok álom fejtő,pont azoktól óvtalak,amúgy volt belügyis,vagyon védelmis.Most számítógép szoftwer,hardwer.Nehezebb,mint gondolnánk,csupa bukta lehetőség és bizonytalanság.Ennél csak a gyógyászat bonyolultabb,s az eredmény szinte véletlenszerű.Szinte egész életemet a véletlenszerűség,esetlegesség alakította,azért próbálok empatikus lenni azokkal,akik szintén a bizonytalanságok erdejében barangolnak,keressünk biztos kapaszkodókat.Ez leveri a történések romantikáját,de segít megérteni a véletlen,kiszámíthatatlan,misztikus eseményeket.P.Tibor
13/13 A kérdező kommentje:
Én ápolónő vagyok.:)
2010. júl. 20. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!