Mit jelent ez az álom?
Egy erdőbe vagyok egy kis faházba. Se madarak, se patak,se szél. Egy kutya van csak. Majd arra jön egy medve a bocsával és meglátják a házat és ide jönnek erre rá támad
az anyamedve kutyára a nyakánál fogva, a bocs csak nézi. Én erre azonnal kirohanok mert van rajtam egy pisztoly táska benne egy pisztollyal és 3x bele lövök az anyamedvébe 1x a nyakába 2x a fejébe és gyötrődve meghal. Majd a bocs el akar futni de öt is fejbe lövöm. Ennek van valami jelentése vagy az egész álom egy orbitális hülyeség? Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem bírod ha ok nélkül megzavarják a számodra fontos rendet, ezért a rendzavarók kiiktatásában látod a megoldást.
Ezzel egy másik rendet felborítasz, a bocs ugye anya nélkül marad, de hát ők kontárkodtak bele az egészbe, kapja hát a gyolyót. - Mented inkább az ember barátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!