Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy erdőbe vagyok egy kis faházba. Se madarak, se patak,se szél. Egy kutya van csak. Majd arra jön egy medve a bocsával és meglátják a házat és ide jönnek erre rá támad

az anyamedve kutyára a nyakánál fogva, a bocs csak nézi. Én erre azonnal kirohanok mert van rajtam egy pisztoly táska benne egy pisztollyal és 3x bele lövök az anyamedvébe 1x a nyakába 2x a fejébe és gyötrődve meghal. Majd a bocs el akar futni de öt is fejbe lövöm. Ennek van valami jelentése vagy az egész álom egy orbitális hülyeség? Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. júl. 3. 12:04
 1/1 anonim válasza:

Nem bírod ha ok nélkül megzavarják a számodra fontos rendet, ezért a rendzavarók kiiktatásában látod a megoldást.

Ezzel egy másik rendet felborítasz, a bocs ugye anya nélkül marad, de hát ők kontárkodtak bele az egészbe, kapja hát a gyolyót. - Mented inkább az ember barátját.

2019. júl. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!