Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom azt hogy bogarak...

Miért álmodom azt hogy bogarak, férgek másznak az ágyamban?

Figyelt kérdés

Vagy 5 éves korom óta, most 28/F

Különösebben nem undorodom a rovaroktól de azért biztos gitároznèk ha egy keresztespók mászna rajtam 😂

2019. jún. 26. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Le kéne fürdeni naponta egyszer-kétszer esetleg?
2019. jún. 26. 22:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a Gyk sem a régi a sok troll párkány aki viccesnek hiszi magát, csak azok "válaszolnak"...
2019. jún. 26. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy sokat mocorogsz és a takaród/lepedőd nagyon puha? Mert akkor olyan érzésed lehet, mintha mászkálnának a bogarak és automatikusan ezt álmodod, de lehet az is, hogy kiskorodból maradt meg valami, amire nem emlékszel.
2019. jún. 27. 10:53
 4/7 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló álmom néha. Nem akarok fasságot mondani, de nálam mindig akkor jött elő mikor nagyon éreztem, hogy nem érzem magam otthon és nem vagyok biztonságban.
2019. jún. 27. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a férgek, pókok megy ezek a csúszómászók a negatív gondolataidat jelképezik. Ne félj: aki él, az többet-kevesebbet szenved az élete során, és gyakran vannak bosszús, önmarcangoló vagy éppen önbecsmérlő gondolatai. Lehet, hogy amúgy egy vidám ember vagy, de ha magad vagy, néha rád törnek ezek a gondolatok.
2019. jún. 27. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennyire gyakran álmodod és mi történik utána?

Én szerencsére ritkán álmodok férgekkel, de mindig egyértelmüen rossz előjel. Mindenféle veyzteség, szakítás előtt férgekkel álmodom, máskor azonban sosem tünnek fel álmomban.

Ha nálad nagyon gyakori, akkor lehet hogy valami negatív dolog az életedben, ami zavar és szeretnél tőle szabadulni.

2019. jún. 27. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a Gyk sem a régi a sok troll párkány aki viccesnek hiszi magát, csak azok "kérdeznek"...
2019. jún. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!