Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Ma azt álmodtam, hogy:
Mentem egy ismerőshöz, akiről tudtam, hogy a 6.-on lakik. Beszállok a liftbe – régi típusú, ajtóbehajtós lift -, mennék a 6.-ra, de valahonnan értesülést szerzek, hogy ő a 7.-en lakik. Gondolkodom rajta, hogy (mivel magas a ház, és tériszonyos vagyok, így) a 6.-ig megyek, majd onnan a lépcsőházon megyek még egy emeletet fel. Majd mégis azt csinálom, hogy a 6.-nál nem szállok ki, hanem megyek tovább a 7.-re, és amit felérek az emeletre, a liftajtóból látni, érezni, hogy körülöttem már nincs semmi, csak onnan szembe kellene eljutnom a belső udvarra néző körfolyosóhoz úgy, hogy nincs padló előttem.
Mi lehet ennek az értelme?
2019. jún. 22. 13:53
1/3 anonim válasza:
ha ez egy vers lenne akkor tudnád értelmezni?
amúgy te vagy a költő is ;)
2/3 anonim válasza:
A 6-os a számmisztikában a siker száma. El akarsz érni valamit, vagy legalábbis ki akarsz lábalni a bajból, és tudod is, hogy hogyan kell. A hetes szám az ember száma, tehát ismerősöd nem csupán a bajból való kikerülést, nem csak kis sikert szeretne, hanem azt, hogy amit elér, azért tiszteljék, és mint embert megbecsüljék (vagy az is lehet, hogy már csinálja ezt a dolgot.) A liftezés azt jelenti, hogy mások döntenek egyelőre helyetted, hogy megfordul a fejedben, hogy inkább lépcsőznél, arra gondolsz, hogy a magad kezébe vennéd az irányítást. A vége az álmodna, a körfolyosóval, jelzi, hogy eléred a célodat, de újabb akadályokba ütközöl, nem segít senki, és , lehet, hogy a környezeted irigységét is kivívod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es.
2019. jún. 22. 20:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!