Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet ez valamiféle jelzés a...

Lehet ez valamiféle jelzés a testemtől, vagy semmi köze semmihez?

Figyelt kérdés
Évek óta álmodok ugyanazzal a pár elemmel, szinte hetente. Nagyon gyenge vagyok, szédülök, fájdalmaim vannak, esetleg el is ájulok, és vagy vért köhögök, vagy vért hányok. Az elmúlt hónapokban ehhez társult a hajhullás, és a vakság/látászavar is. Mi lehet? Arra is gondoltam hogy ilyenkor este tényleg rosszul lehetek, csak beszivárog az álmomba.

2019. jún. 12. 00:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Mik azok az “elemek”?
2019. jún. 12. 00:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Amiket utána leírtam, hogy gyenge vagyok, szédülök és stb
2019. jún. 12. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
21%

Ha azt az időt, amit a házidokidnád kéne töltened, álomfejtésre pazarlod, hamarosan megszünhetnek gondjaid.

A nyereségből pedig a temetkezési vállalkozó gyerekei kapnak egy-egy nagy tábla csokit!

.

A leírott tünetek alapján troll vagy, ha nem, akkor te vagy az, akinek IQ-ja negatív.

2019. jún. 12. 08:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Esetleg pszichológussal, vagy álmokkal foglalkozó emberrel érdemes konzultálni. Ha egyszer-kétszer ugyanazt álmodja az ember, az megesik. Na de éveken át??
2019. jún. 12. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"A leírott tünetek alapján troll vagy, ha nem, akkor te vagy az, akinek IQ-ja negatív."

A leírt hozzászólásod alapján úgy tűnik, azért csodálkozol azon, hogy a nem fordul a háziorvosához a fenti tünetekkel, mert sem az 'álomfejtés' kategória, sem a kérdés - szerintem elég egyértelmű - megfogalmazása ellenére nem tudatosodott benned, hogy a kérdező az általa felsorolt tüneteket, egészségügyi panaszokat nem a valóságban éli meg, hanem visszatérő álmaiban.

2019. jún. 12. 12:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, én se mondhattam volna szebben. 😊 ha a valóságban érezném így magam, már nem a háziorvosomnál lennék egyébként sem, hanem inkább kórházban, vagy (mivel évekről beszélünk) a föld alatt.
2019. jún. 12. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Véleményem szerint az előző életed álmodod újra.Akkor valószínűleg kaptál egy sokkot vagy lelki traumát amit ebben az életedben fel kellene dolgoznod.
2019. jún. 12. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az álmok sokkal hamarabb jeleznek, mint mielőtt a baj nyilvánvalóvá válna. Szerintem egy vizsgálatot mindenképp megér!

Lehet az is, hogy alvás közben vagy rosszabbul és így kapsz jelzést, szintén orvos kell. Lehet, hogy rossz helyen van az ágyad és lehetséges az is, hogy az asztráltesteddel van valami gond. Egészségesebb életmóddal, stresszmentességgel ez is javulhat. Ha pedig szimbolikus, akkor azt jelentheti, hogy elveszíted az erőd az élethez (lelkierő), kudarcok, negatív események.

2019. jún. 14. 07:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a kérdés tisztázódott, ha még bárki olvassa. Meghalt egy ismerősöm, aki gyakorlatilag a lelkitársam volt. Rákos volt. Kihullt a haja, félig megvakult, legyengült, vért köhögött, és meghalt. Azóta nem álmodom ezt. Jelzés volt, csak nem rám nézve.
2020. jan. 15. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!