Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szexuális tartalmú rémálmok...

Szexuális tartalmú rémálmok egy 4 éves kislánynál?

Figyelt kérdés

Amikor kicsi voltam, rendszeresen voltak visszatérő rémálmaim szexuális megalázásról, verésről, arról, hogy be vagyok zárva egy szobába, majd hallom a lépteket, és bejön az a (felnőtt) ember, megver, fogdos, bánt.

Az álmom mindig azzal végződött, hogy visszamegyek oviba, és szégyellem magam, olyan megalázottság érzés.

Onnan tudom, hogy 4 voltam, mert azzal egyidőben kezdtem oviba járni.

Nem tudok róla, hogy megtörtént volna a valóságban. Nem láthattam filmen se ilyesmit.

Viszont rettenetesen szégyellős vagyok felnőttként is.

Ill ha visszaemlékszem, akkor még mindig érzem azt a rossz érzést, amit akkor álmomban.

2019. máj. 21. 19:49
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Álmomban egy közeli rokon volt az elkövető, ha ez számít.
2019. máj. 21. 19:50
 2/13 anonim válasza:
87%
Előfordult a valóságban, hogy ez a rokonod bántott, szóval vagy tettel?
2019. máj. 21. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
De gyerekkorodban zaklattak is? Vagy ert vmilyen trauma? Magatol szerintem egy egeszseges ember ilyet nem almodik. Vminek tortennie kell ahhoz valosagban is.
2019. máj. 21. 19:56
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehet, hogy megtörtént csak még olyan kicsi voltál hogy nem emlékszel rá?

Ilyeneket senki nem álmodik csak úgy, főleg egy 4 éves kisgyerek.

2019. máj. 21. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire volt szexuális jellegű az álom? Úgy értem, ha csak bántott, vagy megvert, az lehet egyszerűen sima félelem az egyedülléttől, a sötéttől, vagy a felnőttektől. Nincs közvetlen szexuális vonatkozása. Van tetvéred? Egyedül aludtál a szobában? Ha felriadtál, tudtál valakihez odabújni, hogy megnyugtasson, vagy inkább magadba fojtottad? Ez is sokat számít.
2019. máj. 21. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Én keresnék egy hipnoterapeuta pszichológust (nem sarlatánt, hanem diplomás szakembert), aki visszavihet abba a korba, és kiderülhet, hogy megtörtént-e az erőszak a valóságban is.
2019. máj. 21. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Biztos hogy ért trauma kiskorodban, ilyen jellegű, csak elfojtottad. Keress pszichológust. A rokonra aki az álmaidban van, meg figyelj, pláne körülötte a gyerekekre.
2019. máj. 21. 21:02
 8/13 anonim ***** válasza:
34%

Emlékszel a felnőtt arcára? Neki le kellett hajolnia hozzád,nemcsak a léptei de az illatának is ott kellene lenni az orrodban.

Ha valóban megtörtént akkor a kezének szorítása,öltözéke,cipőfazon,nadrágszíj még lehetséges.

Úgy tűnik valakit megkértek vigyen téged az oviba illetve aki az anyukád társa,rokon,esetleg az óvodai dolgozó.

Van barátod? Ő vette el a szüzességedet?

2019. máj. 21. 21:32
 9/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ki volt jelen az álmomban.

Az általad említett részletek nagy részére is.

Ill nem vagyok jóban az illetővel, sose voltunk közeli viszonyban, holott közeli rokonom.

Az utolsóra nem válaszolnék, nem lényeges a kérdés szempontjából.

(25 feletti vagyok, nem kamasz már)

2019. máj. 21. 21:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Biztos megtörtent , csak azt hitted álom , igy védekeztél
2019. máj. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!