Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megtaláltam a valóság és az...

Megtaláltam a valóság és az álom közötti határt vagy mi volt ez az érzés?

Figyelt kérdés
Reggel aludtam, majd felébredtem rendesen ettem egy kicsit majd visszafeküdtem, visszaálmosodtam eléggé és történt olyan hogy majdnem elaludtam és egy befelé jövő suhanást éreztem a fejemben és láttam az álmomból egy pillanatképet, tudtam hogy álom és nem bírtam ott maradni, újra jött a suhanás, de most olyan volt hogy éreztem hogy kifelé irányuló hangja van, és kikerültem a valóságba és felébredtem. wow, jó volt ez az élmény de újra nem akarom mert ismeretlen és így ijesztő ezért. Volt nektek ilyesmi?

2019. máj. 21. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Volt

Alvásparalizisnek hivják

2019. máj. 21. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Tudatos álmodás néven találsz róla videókat a youtubon.
2019. máj. 21. 16:55
 3/5 A kérdező kommentje:
ugyanezt érzik akiknek megy a tudatos álom? ugyanezzel a hatással lépnek át vagy ez egyéni? tudom mi az ismerem de nem tudom létrehozni ezt a szintet de sokszor elfordult hogy tudom hogy álomba vagyok de ez miatt mindig felébredek
2019. máj. 21. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden nap van alvásparalizised csak nem érzékeled mert addigra elalszol
2019. máj. 22. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Sokan fázisnak hívják. Egyfajta tudatos határmezsgye az álom és az ébrenlét között.

A tudatos álom tulajdonképpen ez, csak nem minden esetben kezdődik így, hanem sokszor egyszerűen egy hagyományos álom közben ébredsz rá annak álom voltára, és kezded el irányítani az eseményeket.

2019. máj. 22. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!