Mit jelent ez az álmom?
Ezt az álmot kb. 1 évvel ezelőtt álmodtam de még tisztán emlékszem rá.
Úgy volt, hogy egy gyönyörű homokos tengerparton voltam és néhány ember egy kupacon volt összegyülekezve, mintha néznék az én "mutatványomat". Na az a mutatvány az volt, hogy egy óriásinagyhatalmasat ugrottam, ésamikor pont leérkeztem a homokba akkor hirtelen felébredtem.
Ugyanez az álom már többször is volt nekem csak akkor más hejszín volt. Mit jelenthetett ez?
Nekem is volt hasonló álmom, csak én kb. 10 ezer méter magasról ugrottam le, de hálistennek tudtam h ha leérkezek akkor valszeg nem halok meg, és én is egy tengerparton zuhantam bele a homokba. Annyira jó érzés volt, ahogy zuhantam, és az volt a furcsa, hogy nem ébredtem fel a becsapódáskor, hanem láttam magam kívülről, ahogy elsétálok. :D
Nem hiszem, hogy túl sok jelentése lenne az álmodnak, lehet csak a mindennapokból merítettél.
Ugrás ami rémületet ébreszt benned: egy régi kinzó emlék felelvenedése
homok: felelőtlenültett ígéret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!