Miért lebeghet ez a szemem előtt? (többi lent)
A leírásodból nem egyértelmű, hogy mindezt alvó állapotban, álomban „látod”, álmodod, vagy pedig napközben, éber állapotban (is) vannak látomásaid (az „egyszer kétszer bevillan ez a kép bármitől függetlenül” erre utal)
Ha nappal, éber állapotban látsz ilyen dolgokat, akkor mindenképpen el kellene menned pszichiátriára és elmondani a jelenséget, amit tapasztalsz: a természetfeletti dolgokban hívőként is a legnagyobb jóindulattal mondom ezt. Egyes pszichiátriai betegségek okozhatnak hasonló tüneteket, fontos lenne ezeket szakember segítségével kizárni, nem pedig a képek rejtett értelmét kutatni.
Az első válaszolónak értékelem a magas intelligenciáját.
A második válaszolónak: Általában lefekvés előtt mikor behunyom a szemem napközben nem igazán, bocsi a béna fogalmazásért.
a gyakori biztosan van jelentősége, bár engem a lény jobban érdekel
ha úgy van hogy lefekvés után alvás elött
akkor próbáldki meditációban megkérdezni tőlük, a mibenlétüket, mert mindkét tudat állapot alfában van, csak a meditációban tudatosan cselekedhetsz...
én a Silva féle agykontrollal kezdtem....
mennyire vagy őszinte magaddal vagy a világgal, lehet a személyiséged két véglete, vagy az álarcaid...angyal-ördög, jó-rossz stb.
kedves második válaszoló, igazából mely pszihológiai tünetre gondolt
mert nekem a kérdéseimre a válaszok lehunyt szemmel képekben álomszerüen bevillan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!