Ha azt álmodtam, hogy fojtogatnak és mikor felébredtem se kaptam levegőt és olyan volt akkor is, mintha fojtogatna valaki az lehetett egy szellem?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 14:22
1/8 anonim válasza:
nem, vagy mégis. ha legközelebb fojtogat kérdezd meg tőle.
2/8 anonim válasza:
Alvasparalizis vagy eleg intenziv remalom volt jelen nalad. Nekem is volt ilyen egyszer.
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy szellem fizikailag fojtogatna valakit. A szellemnek nincs teste, tehát nincs neki mivel fizikailag fojtogatni.
Létezik alvási apnoé, valószínűleg arról lehet szó.
4/8 anonim válasza:
Megrekedhetett a levegő a hálószobában. Túl fülledt, nyárias meleg van.
5/8 anonim válasza:
nem, nem fog megfojtani egy szellem.
démon se.
6/8 anonim válasza:
Ha szeretnél még sokáig élni, akkor SÜRGŐSEN menj el körzeti orvoshoz, utaljon alváslaborba!
7/8 A kérdező kommentje:
De ez csak most az egyszer történt és csak 1-2 pillanat volt.
2019. ápr. 27. 12:31
8/8 anonim válasza:
Mert a többire nem ébredtél fel azonnal.
De ez egy súlyos betegség is lehet, ami agykárosodást is okozhat! Úgy, hogy közben észre se veszed!
Alvási apnoénak nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!