Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet? Aggódjak?

Ez mit jelenthet? Aggódjak?

Figyelt kérdés

Nem tudom ki mennyire hisz az ilyenekben,kérem csak azok válaszoljanak,akik értenek hozzá vagy tudják mit jelenthet.

Nagyon sokmindent álmodtam,rengeteg hellyel,ismerősökkel. Ez nem is fontos információ,ám az annál inkább,hogy mikor el akartam nézni valamerre vagy ilyesmi,akkor vagy nem tudtam arra fordítani a fejem,vagy valami eltakarta a szemem(haj,takaró,pulcsi).

Többször jelent meg továbbá valamiféle rossz energia vagy rossz erő,ami beszélt hozzám,ami akart valamit,éreztem,hogy rossz.

Viszont megjelent egy idős néni az álmomban,akinek azt mondta én vagyok a pislákoló fény és a gonosz meg akar szerezni,mert van bennem valamiféle erő és ezellen küzdenem kell.

Hozzáteszem nem néztem semmi olyan videót vagy filmet,ami befolyásolta volna,hogy mit álmodok.

2019. ápr. 20. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ok
2019. ápr. 20. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:

ez a saját világmagyarázatodról szól.

a világban jó van és rossz van.

ezek közdenek.

persze ilyen nincs, mert a világ nem ilyen.

majd változik.

addig meg kenj elalvás előtt a jobb hónod alá majonézt a bal alá mustárt, mert a démonok úgy szeretik az embereket éjszakánként elfogyasztani. :D

2019. ápr. 20. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez inkább a benned zajló változásokról szól szerintem, az árnyék-éned és a valódi éned közötti küzdelemről, amit minden ember megél. Csak álomban kivetítjük ezeket az üzeneteket, megszemélyesítjük másokkal (néni, "gonosz erő"), és így külvilágként éljük meg.

Nem kell félni semmitől, csak légy nyitott a változásra, és legyen meg mindig a józan paraszti eszed. Mérlegeld a döntéseidet, ne legyél hirtelen ember.

2019. ápr. 20. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon ismerős, voltak ilyen álmaim.Szinte szóról szóra ugyan így.Néha elérheti valami odaátról az embert, ha épp fogékonyabb tudatállapotban van.Semmivel sem kisebb értékű, mint a fizikai valóság, csupán másabb.Félni nem kell miatta.Sőt,segíthet az önmegismerésben.De azért mindíg légy objektív.

Az, hogy valami mindig takarta a látótered annak lehet oka az, hogy az álombeli személyek nem akarták felfedni magukat, vagy pedig nem voltál elég mély álomban és érzékelted, ahogy a paplan vagy a hajad valóban takarja a szemed, ez esetben álom és valóság keveredett.

A pislákoló fény benned.Nos ez a legérdekesebb, mivel azonnal eszembe jutott egy régebbi álmom, amiben egy lány tárgyilagosan kijelentette, bennem nincs ragyogás.És ezt nem a külsőmre értette, hanem valami más jelentősége volt,valami spirituális jelentése volt annak amit mondott.Sokszor eszembe jut ez, de máig nem jöttem rá, milyen ragyogás lenne az...Talán az, ami nálad a pislákoló fény.

2019. ápr. 21. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!