Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha álmomban férfi...

Mit jelent, ha álmomban férfi vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az agy álmokban dolgozzák föl a napi történéseket, de mégis furcsa, hogy azt álmodtam, férfi vagyok. És már nem először.

15/L

2010. júl. 4. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is álmodtam már ilyet, és én sem tudtam hova rakni, köszi,hogy feltetted a kérdést, erre én is kíváncsi vagyok!

Bocsi,h nem tudtam segíteni!

2010. júl. 4. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Írd le részletesebben h milyen volt és micsináltál ált, akk talán tudok segíteni...
2010. júl. 5. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Ööö, hát elég gagyi álom, általában nem szoktam ilyeneket álmosni! :D A haverjaimmal bandáztunk, amikor hirtelen egy gyárba kerültünk, ahol a személyzet ránk támadott -robotok voltak O.o-, meg akartak verni vagy ölni minket, a lényeg, hogy nem voltunk nekik túl szimpik. 3 haverom kijutott, csak én meg egy csaj maradtunk ott, föl kerültünk az 5. emeletre, ahol leütöttünk egy robotot, aztán kiugrottam az ablakon, de semmi bajom nem volt, és legyőztük a rosszakat.

Ma meg azt álmodtam, hogy középkorú lovag vagyok, és valami hercegnőt kell kimentenem egy várből, mert háború van, de megakadályozták, és a király elé kerültem, ahol tisztáztam a helyzetet. Sajnos a végére nem emlékszem, mert fölébredtem, de a lényeg, hogy megint hímnemű voltam. O.o :D

Tudom, hogy gagyi álmok, de nem néztem se nem filmet ilyenekről, videőt sem, és nem is olvastam robotokkal meg középkorral kapcsolatban! :D

2010. júl. 5. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Az álmod minden szereplője te vagy. Ebben az esetben vagy az animusod (lelked férfi része) jelent meg, vagy olyan élethelyzetekben álmodod, amikor a férfias éned szabadonengedésére lenne szükséged.
2010. júl. 5. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, van benne igaszság. :$ :D
2010. júl. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!