Miért álmodtam ezt?
Ma este azt álmodtam, hogy terhes lettem. Csak belecsöppentem a dologba, nem tudtam hogy ki az apa meg ilyenek. Csak tudtam, hogy gyereket várok. Nagyon bepánikoltam, tudtam, hogy nem tarthatom meg, hisz még csak februárba töltöttem a 14-et, hogyan lennék így anyja egy gyereknek!? Hát még én is gyerek vagyok! Meg amúgy is, nagyon tartok attól, hogyha valaki 18 év alatt lesz terhes. Tudom, hogy én nem leszek az, mert 18 év alatt le sem feküdnék senkivel. Aztán képszakadás volt, és azt láttam, hogy megszülöm a gyereket. Koraszülött volt, mert kb akkora volt mit egy kiskutya. Aztán vége lett az álomnak, nem tudom mi történt utánna.
Mit jelenthet ez az álom? Én ezt egy rémálomnak fogtam fel szinte:( Teljesen kiábrándított ez az egész abból, hogy én valaha is akarok majd gyereket...
Ez egy jelentős álom, de nem úgy értelmezném ahogy a többit szoktam.
Ez a te változásod álma. Te mint egyéniség, te mint személyiség, te mint ember, te mint gyerek, te mint fiatal.
Ne rémülj meg, lesznek furcsa álmaid még.
Jelenleg olyan hormon szintjeket ütsz meg ami ha megcsapna egy felnőtt embert az menne tőle a diliházba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!