Szerintetek miért van ez vagy hogy?
Álmomban egyre gyakrabban van az, hogy már tisztábban látom az emberek arcát és minden egyre tisztább előttem. Régebben csak homályos, elmosódott foltokat láttam és az érzéseimre hagyatkoztam. De most már mindent tisztán látok, legalábbis amire koncentrálok. De szóval a lényeg, hogy már egyre gyakrabban van az, hogy álmomban megkérdezem, akár magamtól, akár mástól, hogy: "ezt nem csak álmodom?" és ez furcsa. Szerintetek miért van ez és hogy? Mi a véleményetek erről? :S
13/L
Majdnem tudatos álmod volt.
A tudatos álom az, amikor véletlenül (vagy gyakorlás után már szándékosan) rájössz, hogy álmodsz, és onnantól kezdve bármit meg tudsz csinálni az álomban, mintha a Mátrixban lennél.
Napközben időnként rá kell nézni az órára, meg kell jegyezni hány óra, elnézni róla, és visszanézni rá.
Ha ébren vagy, természetesen normálisan fog járni, ha álmodsz, lehet, hogy mire visszanézel mást fog mutatni vagy fura lesz. Ha ez a viselkedés szokásoddá válik az ébrenlétben, előbbutóbb az álmaidban is meg fog jelenni, és akkor fura lesz az óra és abból rájössz, hogy álmodsz.
Szerintem mindenképp gyakorold a tudatos álmodást, fejleszd ezt a képességed, és utána már élvezni fogod. Nekem sajnos még csak kétszer sikerült irányítani az álmomat, de nagyon jó volt. :D Szeretném fejleszteni magamat e téren, hogy több olyan király álmom legyen. :D
15L
amikor rémálmom van akkor piszkálok bele.
amikor rémálmom van probálok kilépni,felébredni.(Valamikor sikerült!)
nekem 2 olyan álmom volt amin elgonodlkoztam 1 értelmet dolgon az álmomban.(szerintem az álomban legnagyobb része értelmetlen xD)
2-szer akartam a vonatra szálni .1-szer hogy budapesten menjek 1 helyszinre.xD egyszer hogy más városba akartam menni pedig ott van a városban az iskola ahová menni akarok xD
szerintem indizsd be az agyad. pl.: miért akarsz felszálni a vonatra. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!