Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Amikor meghalt a nagypapám temetése utan par nappal folyton azt almodtam hogy újra és újra eltemetik és láttam mindig a koporsót.Aztán szerencsére ezek az álmok elmúltak majd egy évvel halála után a semmiből vele álmodtam karácsony napján.Élt és jól volt de annyit mondott hogy most nem tud velünk lenni.(első karácsonyunk nelkule) Majd azota párszor álmodtam vele és mindig szomoruan mondja vagy bocsánatot kér hogy nem tud itt lenni velem..Ami még fontos lehet karácsonykor láttam utoljara élve lehet ezert karácsonykor álmodtam vele ujra?? Amikor már haldoklott is rólam kérdezett utoljára..Nagyon köszönöm ha elolvastad és tényleg nagyon örülnék ha ilyen témában jártas személy irna:)❤2019. márc. 9. 15:05
1/4 anonim válasza:
Nézz fel mindenképpen az nlcafe-nak al álomfejtés oldalára én is nagyon sok álmomra megtaláltam a választ
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2019. márc. 9. 22:05
3/4 anonim válasza:
"Amikor meghalt a nagypapám temetése utan par nappal folyton azt almodtam hogy újra és újra eltemetik és láttam mindig a koporsót."
Nem tudtad feldolgozni a temetést és ez járt a fejedben.
"majd egy évvel halála után a semmiből vele álmodtam karácsony napján.Élt és jól volt de annyit mondott hogy most nem tud velünk lenni.(első karácsonyunk nelkule) Majd azota párszor álmodtam vele és mindig szomoruan mondja vagy bocsánatot kér hogy nem tud itt lenni velem.."
Igen,valószinüleg azért álmodtál róla karácsonykór,mert akkor láttad utoljára.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ!
2019. márc. 10. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!