Tudatos Álom Hogyan lehet álmomban rájönni hogy álmodok?
Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 11:33
1/10 anonim válasza:
Alkotó álom.
Erre a könyvre keress rá!
2/10 anonim válasza:
Nincs tapasztatlatom, de ezt olvastam erről. Mikor ébren vagy ellenőrizgessd, hogy nem-e álmodsz. Így ez szokássá válik, és álmodban is eszedbe fog jutni leellenőrizni.
3/10 A kérdező kommentje:
És hogy ellenőrzöm, csípkedem magam?
2019. márc. 3. 13:57
4/10 anonim válasza:
Akár, de azt hiszem az is elég ha időközönként felteszed magadnak a kérdést hogy most ébren vagyok-e, Vagy Felidézed mi volt 10-15 percel ezelött, mivel erre nem fogsz tudni álmodban válaszolni, nem emlékszel rá.
5/10 anonim válasza:
Néha előfordul, hogy olyan szürreális dolgot álmodok, hogy tudom, hogy az csak álom lehet és úgy folytatódik tovább
Fogalmam sincs hogy csinálom :)
6/10 anonim válasza:
Olvasd el a könyvet, ha erre nem vagy képes, ez se nagyon fog menni, mert álomnaplót kell vezetni, naponta 10* vizsgálatit végezni stb.
Az előttem lévő meg max prelucid állapotba kerül. Sok ilyen hülye van, azt hiszi, hogy álmodó, közben meg nem.
7/10 anonim válasza:
Álmomban a tökömet vakargatom. Kiderült poloskások vagyunk. 100%, h te is ezért csipkeded magad!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elolvasom a könyvet
2019. márc. 3. 20:33
9/10 anonim válasza:
Jobb ha inkabb a tudatos visszaalvást gyakorlod
10/10 bandycska válasza:
Csak tipp:a Kérdésedre a választ igazából nem tudom,csak azt,ha elalvás előtt tudatosan olyasmire gondolsz tartósan amit szeretnél,akkor általában bejön. Nekem bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!