Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet és miért éreztem...

Mit jelenthet és miért éreztem a valóságban is?

Figyelt kérdés
Álmomban hason ütöttek és azzal a lendülettel felkeltem felugrottam hányingerem volt és a hasam is piros volt mintha a valóságban is meg ütöttek volna.
2019. febr. 27. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonloban részem.Nem tudom az okát.De ha ugy vesszük, az álom is lehet egyfajta valóság ésígy megeshet, hogy nagyon ritka esetekben hagy rajtunk némi nyomot, amit ott átélünk.
2019. febr. 27. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Kiszolgáltatottság, alárendelt helyzet(ütöttek). Amit nem tudsz megemészteni, elfogadni(hason).

Saját vélemény: Ettől függetlenül lehetséges, hogy rosszat ettél.

2019. febr. 27. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondok jobbat:Egyszer hazafelé sétáltam egy parkolón keresztül.Tehát nagy, tágas tér, síma talaj.Sehol egy ág, vagy fűszűl, semmi nem érinthette alábamat.És mégis, egyszer hirtelen a jobb lában külső részén, a bokám felett éreztem, hogy valami jól megkarcolt.Lenéztem és láttam egy jó nagy karmolást, még kicsit vérzett is, az akkor került oda, friss vágás volt.Körülnéztem, semmit nem láttam aközelben, sem távolabb, ami okozhatta volna, és hitrelen keletkezett.Csak ez valóság volt, nem álom.Fura dolgok történnek néha.
2019. febr. 27. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
* fűszál.
2019. febr. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!