Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy kimentem egy ajtón,megláttam, egy hatalmas sast sétálni. Meglátott, és felém keztett jönni, de lassan, nem sietett. Aztán én beszaladtam abba a helyiségbe, szóltam, hogy ott van kint egy sas. Megmutattam, amint megjelent az ajtóban én hátráltam, majd berepült az ajtón. Ugyanúgy leszállt a földre, én a falhoz húzódtam, a többiek el akarták kapni. De a sas rámnézett, és beszállt mögém a két lábam között, én léptem előre két lépét a sas meg a fejemre szállt. És felébredtem. Mit jelenthet? Néztem oldalakon, de csak olyasmi van, hogy a kezemre száll, vagy elrepül a fejem felett. Arra lennék kiváncsi miért követett, miért ismert fel engem a madár. Köszi a válaszokat előre is.
2019. febr. 5. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy gazdag leszel és sijeres. Ezt akartad hallani?
2019. febr. 5. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy te vagy a sas. Már csak azt kénne kitalálni mit jelent a sas!;)
2019. febr. 7. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!