Álom az álomban? Mi az oka? Kapcsolatban állhat az alvásparalízissel?
41 éves nő vagyok. Gyermekkorom óta tapasztalom a paralízist, ahogy idősödöm egyre ritkábban. Az utolsó 4 évben 3x tapasztaltam/álmodtam? / közben testenkívüliséget. Azóta szinte várom a paralízist de nem nagyon jön. Vagyis azóta elkezdődött ez az álom az álomban ami nagyon rossz,mert az álombéli álmomban van paralízisem és mire kivergődöm belőle azt hiszem ébren vagyok, de nem vagyok és erre csak akkor jövök rá mikor tényleg felébredek.
Tudtok valami magyarázatot?
Saját tapasztalat.
Számomra a paralízis (mázlista, hogy neked kezd elmúlni, nekem havi egy mindig van) olyan, mintha az agyam egyik része még aludna, a másik meg ébren lenne. Mint liftben ragadni két emelet közt: valamerre muszáj kijutni.
Nálam, mintha csak az agyam próbálná felkelteni a másik felét, nekiállok rémképeket látni: mozgás a sarokban, mozgást érzek az ágyban, ahogy csúszok vissza az álomba... Aztán jól beparázok és felriadok rendesen.
Nemhogy tudatos álomba mennétek belole, en mindig azt csinalom, alig varom a paralizist
Egyebkent a paralizis csak akkor szar ha szarnak fogod fel hogy huha felelmetes lesz akkor biztos az lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!