Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már ilyen veletek? Álom

Volt már ilyen veletek? Álom

Figyelt kérdés
Féléve járok egy angoltanárhoz angolt tanulni. Ez alatt háromszor volt olyan hogy angolul álmodtam. Tök fura volt. Egésznap ezen gondolkodtam. Mert végül is az álom a fejemben játszódik le. Akkor viszont saját magamnak '' találok''ki párbeszédeket. Reggel pedig olyan fejfájással kelek mintha egész éjjel matekoztam volna. Remélem értitek a hasonlatot. :)

2019. jan. 24. 15:23
 1/5 Bamboocha466 válasza:
En gyakran szoktam kulfoldiul álmodni. De ezt a kerdest miert a "halak, akvarsiztika" temakorben tetted fel? :D
2019. jan. 24. 16:14
 2/5 Skid05 válasza:

Érdekes…a fejfájás szöget ütött nekem, megfelelően adagolt tudatmódosítók hatására olyan nyelveken is fogsz álmodni, amiről korábban nem hallottál. Bár irigy vélemények szerint ez azért nem egészséges, mert valójában ilyenkor nagyon is ébren vagy és használod az idegen hangokat, jellemzően kötekedésre, számottevő artikuláció nélkül, másnap pedig álomnak hat.

Tőlünk nem messze van egy űrbisztró, ott temérdek idegen szót hallani harcias „külföldiektől”, gyanúsan nem e világi nyelveken. és a matek is előkerül „mennyit ittál?” formájában.

2019. jan. 24. 17:40
 3/5 anonim válasza:
Feleslegesen titkolodzol, nem avatod bele a környezeted rájuk is tartozó dolgokra, munkahelyeden olyan sikerre törsz, amit becsülettel másokkal is megkellene osztanid egy szóval privatizálsz.
2019. jan. 24. 18:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem ittam alkoholt és nem is használok tudatmódosító szereket. 13 vagyok:)
2019. jan. 25. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, az hogy fáj a fejed az azt jelentheti hogy egész éjjel nagyon működött.
2019. aug. 11. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!