Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezt álmodtam tegnap, mit...

Ezt álmodtam tegnap, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Elsőre nagyon hülyén fog hangzani, de tényleg.

A házunkban voltam. A szobámba mindig, mikor beléptem a fények elhalványultak és éreztem a gonoszt a szobámba. Ez ment napokig, majd egyik este teljes sötétségben léptem a házba a szellemszerű lény, de nem volt egyedül volt pár másik ember, akik a kezembe nyomtak egy kést és elkezdtük gyilkolni a szellemet. A következő kép az, hogy sétálok ki a házból mögöttem pedig a lépcsőn gurul le a szellemszerű lény feje. A következő kép én és pár haverom ülünk egy random étteremben és odajön 2 lány. Az egyikkel elkezdjük egymást intim helyeken fogdosni, majd közösen elindulunk a mekihez, ahol a meki mögött kiakar szájjal elégíteni, de valami közbezavar én meg itt ébredtem fel. Ez halál komoly. Nem kamu kérdés.

2019. jan. 21. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzed rossz társaságban vagy... Megpróbálnak bele vinni a rosszba és te hajlasz is felé hiába tudod, hogy nem helyes.
2019. jan. 22. 09:58
 2/2 huskyloverapach ***** válasza:
Kezdjük, ott, hogy ez vagy 3 külön álom, amikor váltás van új álom kezdődik. Egyébként elég keveset írtál le belőle, nagyon zavaros ez így. Meg minden ember magának tudja a legjobban elemezni az álmait, mert ő tudja mik mire utalhatnak. Segítenénk, de nagyon kevés az infó. Ajánlom az álomnapló vezetését, és mindig ugyanakkor feküdj és kelj. Az álmaidat a kelés utáni 10 peren belül próbáld meg leírni, vagy mondd fel magadnak.
2019. jan. 23. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!