Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet ez amikor felébredek?

Mi lehet ez amikor felébredek?

Figyelt kérdés

Ha valami rosszat álmodok és hirtelen felébredek mindig látok valamilyen alakot.

És időbe beletellik hogy eltünjön...

Mással is előfordul ilyen? Vajon mi lehet ez? Lehet tenni ellene valamit?

2019. jan. 6. 09:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi baj, hogy ott van, vagy hogy látod?

Miért akarsz tenni ellene. Inkább felderítésért kéne, nem? Miért akarsz valami ellen tenni, mikor még csak fogalmad sincs, mit is tapasztalsz??? O.o

2019. jan. 6. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak annyit tudok ha rosszat álmodok és hirtelen felébredek belőle látok egy alakot mindig más lehet akár én is és csinálnak valamit. Eléggé zavaró és ijesztő tud lenni, hogy ezt ébren észlelem.
2019. jan. 6. 09:58
 3/9 anonim válasza:
Szerintem a képzeleted játszik veled csak.
2019. jan. 6. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Red Vixen teljesen jól válaszolt. Inkább meg kellene tudd valamilyen módon,hogy mit akar. Lehet egy entitás,aki épp a te segitségedet kéri. Nemrégiben olvastam egy hasonló esetről,amikor is a hölgy már annyira félt,hogy könyörgött a szellemhez,vagy akármihez,hogy valamilyen formában mutassa meg neki mit akar és hagyja őt békén. Ezután megálmodta, a szellem megmutatta álmában,hogy hogyan halt meg, milyen körülmények között. Az elhúnyt családját felkereste ez a hölgy és emesélte nekik mit álmodott,és akkor derült ki,hogy ők nem tudtak semmit szerettük halálának körülményeiről, kételyek közt éltek. Ezután a szellem megjelent még egyszer a hölgy álmában és megköszönte neki,hogy felkereste családját,azt is elmonda,nincs mitől félnie a haláltól,mert a halál után kezdődik az igazi élet.
2019. jan. 6. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ébrenlét és alvás közötti átmeneti hallucináció, azaz ilyen félálomszerű állapotban odahaluzod magadnak ezt az alakot. Én sok minden mást is szoktam haluzni, nem kell egyből paranormális dolgokra gondolni. Egyszer kb negyed óráig feküdtem az ágyamban és végig azt hittem, hogy egy spártai erődben vagyok, várva az athéniak támadását... Szépen lassan tudatosult csak bennem, hogy hol is vagyok, ki is vagyok valójában. :D

Ha felébredsz, és megint látod, akkor kapcsold fel a villanyt, mászkálj egy kicsit, szellőztesd a fejedet.

2019. jan. 6. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

érdekes redvixen amit írtál....bezzeg amikor én írtam h a szellemek képesek az álmunkba belépni...

akkor eléggé szopultál.

2019. jan. 6. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Kiszakadsz az álomvilágból, vagy ténylegesen is lehet ott valamilyen entitás. Ha zuhanás-álommal is párosul, akkor a test rohan vissza megmenteni a lelket, mert lehet, hogy valami megkörnyékezte, de nem feltétlenül ártó szándékú, de ha menteni kell, akkor szokott rohanva visszazuhanni a testedbe a lelked. De ha van ott valami, nem feltétlenül rossz szándékú. Amúgy álmunkban valami speckó világban vagyunk, lehet ,h az a túlvilág amúgy, ahonnan ideszülettünk, vagy nemtom. Meg hogy még benne vagy ebben esetleg , hogy az álmodban pl vele beszélgettél. Amúgy pl ha szükségesnek érzed, kérhetsz védelmet Istentől, Jézustól, vagy Mihályarkangyaltól, vagy pl az ónix kő meg a rózsakvarc megvédenek.
2019. jan. 6. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak kérj egyszerűen segitséget Mihály arkangyaltól, nem kell ehhez semmiféle rituálé, elég ha gondolatban megkéred őt szépen. Az ő feladata,hogy megvédjen minket az ártó entitásoktól. És ne feledd el megköszönni majd neki.
2019. jan. 6. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:

lehet

gyorsan vissza kell aludni és megkérdezni tőle hogy mit akar

2019. jan. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!