Csuklyás alak álomban?
Nyomodban szörnyek vagy üldöz egy fekete alak
Igazán nyomasztó érzés, ha álmodban ijesztő lények kergetnek, egy csuklyás alak elől rohansz lélekszakadva, vagy vérszomjas állatsereg liheg a nyomodban. A minduntalan ismétlődő szorongásos álomkép által hordozott jelentés azt szimbolizálja, hogy van néhány olyan elem a valós életben, amitől fenyegetve érzed magad, vagy szeretnél elkerülni. Amennyiben az üldözéses álmok visszatérnek, a problémával való szembefordulás egyik módja, hogy meghatározod a veszély valódi forrását, vagy megkérded önmagadtól, ki vagy mi az a valós életben, ami leginkább hasonlít a lényre vagy az álomban látott körülményekre. Ha álmodban el akarsz futni, de a lábaid nem engedelmeskednek, arra utalhatnak, hogy erősen frusztrált állapotban vagy. Abban az esetben pedig, ha te magad kergetsz másokat, érdemes elgondolkodnod azon, hogy miért vagy elégedetlen önmagaddal, és melyek azok a rossz szokások, amiket szeretnél végérvényesen felszámolni.
Utolsònak igazat adok!
Amùgy èn èlőben is láttam,ilyet,ahogy a panelház tetejèről felem fordulò sötèt ruhában,kapucniban állò fèrfi...engem bámult.
Arca nem volt,az is sötèt volt!
Dèlután volt,elèg világos,ahhoz,hogy arca is legyen!
Elèg sokáìg áldogált ott s bámult felèm (èreztem),mint aki meg akar rèmiszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!