Furcsa álom! Nagyon megijedtem! Mit jelenthet?
Szülés: Ötletesség
Fájdalom: A fájdalom álmodban akkor jelentkezik ha alvás közben valóban fáj valamid. Súlyos lelki problémák is megnyilvánulhatnak fizikai fájdalomként. Valami nagyon nyomja a szíved.
Úgy gondolom ezt megválaszoltad. Szerintem az álmod annyit jelent, hogy sohasem lehet gyereket. Tehát sem álmodban nem lehetsz együtt a saját gyermekeddel sem akkor amikor fent vagy. Az hogy fel is áldoznád magad a gyermekedért pedig annyit sugall, hogy mindenáron szeretnél egy kisbabát.
Nem vagyok álomfejtő, nem is hiszek benne de szerintem ezt jelentheti.
A Dream Dictionary azt irja a szulesrol, hogy eletet adsz egy uj otletnek, vagy elkepzelesnek. Abrazol meg uj viselkedesformat, friss kezdeteket, es kozelgo nagy esemenyeket. Esetlegesen felhivja a figyelmet a sajat belso gyermeki enedre, es a lehetseges fejlodesre.[...]
Azt almodni, hogy az anya meghal szules kozben atalakiulast jelkepez. Az alom jelkepez veget (halal) es valami masnak a kezdetet (szuletes). Talan valtoztatod az eletedet, vagy leszamolsz regi magatartasokkal es szokasokkal.
Ez volt az angol alomszotartban.
A kerdesed elso olvasatakor nekem az jott at, hogy a meddoseg miatti fajdalmadat elted at almodban, a gyermek akit szultel az sajat uj onmagad, es akik mindig ott vannak es torodnek veled es segitik a fejlodo enedet, azok a partnered es a szuleid.
Lehet, hogy ez az alom az egyszeru valasz az osszetett erzelmi kerdeseidre. Mindenkepp figyelemre melto alom, en minden jot kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!