Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Egy játszótér kerítésének támaszkodva csókolóztam egy fiúval akit,szeretek,mindt barátot,viszont ő járni akar velem,teljesen belém zúgott.
*Amikor oldalra pillantottam közvetlenül melletünk állt az a fiú akit szeretek,csak sajnos egy ideje teljesen hidegen viselkedik velem,pedig már úgy volt,hogy mindenki biztos volt benne,összejövünk,sőt az idegenek az hitték,hogy járunk és ő is ezt híresztelte...
*A háttérben deszkázott a volt pasim,akit a mai napig nem sikerült teljesen elfelejtenem.
*Mostanában mindíg ilyesmit álmodok,és nagyon "felzaklat" egésznap ezen gondolkozom.
Mit jelenthet?
2010. jún. 27. 17:46
2/3 anonim válasza:
Én mielőtt összejöttem a mostani barátommal egy pasiról álmodtam akivel kavarásztam régen, de nagyon hasonlít a mostani barátomra, még a hangja is olyan. :D De azért ne igyál rá hipót hogy összejössz valamelyikkel is.
3/3 anonim válasza:
a csók mindig szomorúságot jelent
ha olyannal csókolózol akit szeretsz az általában új szerelmet jelez
igy ennyit tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!