Honyan legyen erotikus álmom?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 18:39
1/12 A kérdező kommentje:
Az segít hogy lefekvés elött, 0álmaim csajára gondolok?
2018. nov. 27. 18:51
2/12 Tak válasza:
Ne nyúlj magadhoz két hétig,és lesznek szép színes álmaid ;P
Amúgy ösztön kategóriában nem lehet programozni lefekvés előtt ha ezt akartad hallani.
3/12 anonim válasza:
Feküdj ki Kőbányán közterületre aludni...
4/12 anonim válasza:
Egyszerűen legyél skorpió csillagjegyű, tapasztalatból mondom, sokat segít.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Az hogyan legyek? Hal vagyok.
2018. nov. 28. 07:10
7/12 anonim válasza:
erről a skorpiós dologról még nem hallottam :))
én skorpió vagy, és rengetegszer van erotikus álmom férfiakkal, fiúkkal, fiatalabb lányokkal...
Nem tudom mennyire játszik közre, hogy még szűz vagyok, és nem is szoktam önkielégítést végezni, lehet éjjel így élem ki magam, nappal amúgy nincsenek ilyen vágyaim.
18/L heteró
Nem tudom mennyire hasznos a válasz, ha nem az, akkor boccs az OFF-ért.
8/12 anonim válasza:
Próbálj meg tudatosan álmodni. Vannk róra youtubeon videók hogyan lehet ezt a tudatos álmodás folyamatot előidézni. Tömören amúgy annyi hogy BÁRMIT a világon meg tudsz csinálni álmodban ha ez sikerül
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!
2018. nov. 29. 07:01
10/12 anonim válasza:
A hal jegyűnek írnám.Ne aggódj az egyik legjobb szerető a hal jegyű.Bár az igaz,hogy a Skorpió is szuper a szexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!